Luk

Eric Kahl: Et naturligt skridt at skifte til AGF

| AGF | 7 kommentarer

Infoboks

Silkeborg - AGF
Superligaen Grundspil (20/09)
Bet25 2,29 3,65 2,95
Oddset 2,30 3,50 3,05
bet365 2,25 3,60 3,00

Eric Kahl glæder sig til at komme i gang i AGF, hvor han især ser frem til at spille sin første kamp foran hjemmepublikummet på Ceres Park.

AGF har sikret sig en afløser til den venstreback-position, som Casper Højer i de forrige sæsoner har siddet tungt på.

For den unge svenske U21-landsholdsspiller Eric Kahl skifter med omgående virkning til AGF fra svenske AIK.

Et skifte, som hovedpersonen selv er meget tilfreds med.

- Jeg er glad for, at det hele er faldet på plads, og jeg kan næsten ikke vente med at komme i gang i AGF og møde mine nye holdkammerater og klubbens fans, som jeg har hørt meget godt om. Ja, jeg kan ikke vente med at spille min første kamp hjemme foran fansene.

- Det er et naturligt skridt at komme til AGF og udvikle mig som fodboldspiller. Det bliver en spændende udfordring for mig, og jeg vil arbejde hårdt for at hjælpe AGF til sejre og succes, siger AGF's nye venstreback til klubbens hjemmeside.

Eric Kahl har fået en femårig kontrakt i AGF.


Af Krister Olsen

7 kommentarer

bruger 134755 23:06          
Vildt nok at se AGF, som et Naturligt skifte... specielt når man kommer fra AIK ! Og at skulle mødes med de fans man har hørt Godt om : ) Der er lang vej derud på Atletik stadions ....! Og Hylemorsomt er det altså, at der altid er et banner med "Tossehjørnet", på et Ellipseformet stadion !
adhs 23:33          
@bruger 134755

Flot indlæg! Hvis man ikke vidste bedre skulle man tro det var autogenereret fra de rusiske troldefabrikker.
Det er fint, at du i bedste æggende stil kan liste alle de ting op du mener er forkert ved vores provinsielle skodklub.

Du skal dog vide, at det preller totalt af. Som AGF-fans har vi mødt uforholdsmæssigt meget modgang de sidste mange år og vendet os til de tumpede, hoverende, hånlige indlæg fra andre klubbers fans.
Det gør kun vores opbakning og kærlighed til klubben stærkere.
Og måske skal du til at vende dig til, at AGF faktisk er et naturligt sted at tage hen for skandinaviske, unge spillere. Det er selvfølgelig træls for dig og din opfattelse af AGF. Men det må du jo arbejde med.

Hav en god aften.
DetHvideSnit 00:13          
Hylemorsomt er det altså, at der altid er et banner med "Tossehjørnet", på et Ellipseformet stadion !
Suk! Spildte Guds ord på Balle-Lars ...
JorgensenPTY 03:41          
@bruger 134755

Taget track rekord i betragtning de seneste år, så er det jo svært at overse at AGF spillere er røget videre til større klubber, turneringsmæssigt. Han er more or less sikker på spilletid og i fald han præsterer, så kan han hurtigt lave sin næste kontrakt med en højere løn for næse. AGF håber nok på et substantielt salg og med et salg på et 2 cifret million beløb kommer lønnen most likely til at følge derefter.
Slettet(241843210108) 08:51          
Det er jo mega fedt han udtaler sig sådan. PCs skift, tabet af Friis, det rædderlige transfervindue i vinter, den dårlige forårssæson og de manglende signings af Grabara og Diks har sat os voldsomt tilbage og måske helt i stå i forhold til at bide os fast i (sub)toppen af ligaen. Det her er første rigtige tegn det seneste år på at vi bevæger os videre fremad.
AGF Fans 08:52          
Kan læse mig frem til, at svenskerne havde håbet på minimum 25 mio. svenske kr. for ham, hvis han skulle sælges til en anden klub i Skandinavien, og væsentlig mere, hvis det var til en klub fra en af de større ligaer. problemet var bare lige, at han ikke ville forlænge sin kontrakt som havde udløb om et år, og derfor fik AGF ham til, hvad de selv mener, er spotpris.
Slettet(241843210108) 09:05          
@AGFfans Det lyder jo klasse i lyset af at vi har ham 5 år. Kan blive en super case hvis han lever op til hypen
Torsdag 16. september
Onsdag 15. september