LeoVegas.dk ready? betfair Gratis Chance Casino24 Advertisement

Erik Marxen: Det bliver en krig mod AGF

| Superligaen Grundspil | 3 kommentarer
Highlights: Esbjerg smed 3-0-føring mod Randers i dramatisk afslutning
Erik Marxen: Det bliver en krig mod AGF
Foto: Getty Images
Jacob Nielsen: Selvfølgelig er det den største kamp for Randers
Highlights: AGF og Randers delte i sløjt kronjysk derby
Andre Rømer om sin præstation mod OB: Jeg har noget at vise overfor OB at de har taget fejl
38 sekunder inde i kampen og Rømer scorer sit første mål for Randers

Infoboks

Randers FC - Hobro
Superligaen (19/08)
Oddset 2,20 3,25 3,40
YouBet 2,05 3,40 3,85
Stream Randers FC – Hobro på Eurosport Player
Advertisement
Erik Marxen ser frem til braget mod AGF, der betyder meget for omverdenen, og derfor også er et specielt opgør for Randers-spillerne.

Randers' Erik Marxen mener, at kampene mod AGF altid er specielle, og venstrebacken forventer en hård kamp søndag aften.

- Jeg er sikker på, at der kommer godt tryk på, som der plejer mod AGF. Jeg forventer, at det bliver en krig langt hen ad vejen, og begge hold kommer til at kæmpe for hver eneste kvadratcentimeter, siger Marxen til bold.dk.

- Det bliver nok ikke den mest chancerige kamp, men jeg forventer en masse dueller og hård fight. Jeg håber på, at en dødbold eller lignende kan tippe det over til vores fordel i sidste ende.

Randers-spilleren, der i sidste øjeblik sikrede 3-3 ude mod Esbjerg i sidste runde, er opmærksom på AGF's styrker og svagheder.

- Vi skal være dygtige til at lukke ned for deres spidskompetencer. De har meget fart i de forreste rækker, men måske knap så meget fart i bagkæden, i hvert fald hvis Pierre (Kanstrup, red.) ikke spiller.

- Det vil vi forsøge at udnytte, for vi har nogle offensive kræfter med god speed, men i bund og grund handler det også om, at vi vinder de enkelte dueller mand mod mand, siger venstrebacken.

- Jeg har lidt svært ved at vurdere, hvordan kampen vil udvikle sig. Umiddelbart er det ikke to hold, der altid har overtaget i boldbesiddelsen, så det bliver spændende at se, hvordan kampbilledet bliver.

Altid specielt mod AGF
Erik Marxen indrømmer, at kampene mod AGF altid er noget specielt, og det giver spillerne nogle ekstra procenter, siger han.

- Jeg synes klart, det kan mærkes, at det er en speciel kamp. Det giver nogle ekstra procenter til os spillere, at der ugen op til kampen allerede bliver snakket meget om kampen.

- Under opvarmningen kan man mærke, at det syder på en anden måde end i de fleste kampe.

- Jeg tror ikke, at specielt mange af os har et horn i siden på AGF-spillerne, men omgivelserne sætter sit præg på tingene, og det kan vi også mærke, når der bliver fløjtet i gang, siger Marxen.

Det østjyske lokalbrag mellem Randers og AGF sparkes i gang klokken 18.00 søndag aften.

Martin Schmidt / martin@bold.dk

Stream Randers FC – Hobro på Eurosport Player
Advertisement

Af Sara Margren

3 kommentarer

malthe94 09:02          
Ska´ der vær´ fest, så lad der vær´ fest!!
akminyh 11:15          
#ksdh
Graffiti 12:27          
#ksdh ???
Torsdag 16. august
Onsdag 15. august