LeoVegas.dk ready? betfair Bethard Casino24 Advertisement

Erik Rasmussen ny træner i Vendsyssel FF

| NordicBet Liga | 22 kommentarer
Erik Rasmussen ny træner i Vendsyssel FF
Foto: Getty Images

Infoboks

Vendsyssel - FC Midtjylland
Superligaen Grundspil (11/02)
bet365 5,00 4,00 1,61
NordicBet 6,25 4,05 1,57
YouBet 5,30 4,10 1,61

Se Premier League og meget mere fodbold

Kom i gang nu på Eurosport Player 

Advertisement
Joakim Mattsson stopper med øjeblikkelig virkning som Vendsyssel FF-træner. Den nu tidligere assistenttræner Erik Rasmussen overtager posten. 

Svenske Joakim Mattsson har med stor succes ført Vendsyssel FF til en foreløbig andenplads i 1. division. 

Her godt en måned før foråret sparkes i gang skilles de to parter dog. Erik Rasmussen, der fra årsskiftet blev assistenttræner for Joakim Mattsson, overtager posten med øjeblikkelig virkning. Det oplyser klubben på deres hjemmeside samtidig med, at de takker den nu tidligere Vendsyssel-træner for hans indsats i klubben. 

- Det har været en meget svær beslutning, da Joakim er et dejligt menneske og en fantastisk dygtig træner, som har arbejdet hårdt for klubben siden han tiltrådte, siger bestyrelsesformand Jacob Andersen til klubbens hjemmeside.

- Joakim har været gennemført professionel og har altid arbejdet meget målrettet med opgaverne, men vi har vurderet, at vores muligheder for at opfylde vores nye målsætning vil blive forbedret, ved at finde en anden træner med nye og andre ideer – og som også vil passe bedre til vores nye måde at rekruttere, udvikle og sælge spillere på, tilføjer Jacob Andersen.

Klubbens tekniske direktør Jakob Krüger overtager foreløbigt den ledige plads som assistenttræner, men klubben meddeler, at de inden for et par uger håber at have en erstatning klar.

Se Premier League og meget mere fodbold Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement

Af Frederik Scheuermann
Onsdag 16. januar
Tirsdag 15. januar