Luk

Erik S: Andre må vurdere om vi er bedst i DK

| Champions League | 10 kommentarer

Infoboks

FC Midtjylland - SønderjyskE
Superligaen Grundspil (04/02)
Bet25 1,47 4,60 6,80
Oddset 1,42 4,60 8,00
bet365 1,44 4,33 7,00

Erik Sviatchenko ser FC Midtjylland som værende rigtig godt på vej, men han vil lade andre vurdere, om ulvene er det bedste hold i Danmark.

Onsdag brager FC Midtjylland sammen med Ajax i Champions League, og på det hollandske pressemøde forud for kampen sagde Ajax-træner Erik ten Hag følgende om FCM:

- De er tydeligt det bedste hold i Danmark, slår FC København og slår nummer tre (AGF før niende Superliga-runde, red.), så de står langt foran de andre hold, lød det fra Ten Hag.

Spørger man FCM-anfører Erik Sviatchenko, er han en smule mere tilbageholdende omkring styrkeforholdet sammenlignet med de andre danske klubber.

- Vi ligger nummer ét, og jeg synes egentlig, at vi har været i et langt forløb, hvor vi har været rigtig, rigtig gode med gode præstationer. Jeg ser mig selv og klubben som værende rigtig godt på vej, og vi er mestre i Danmark og håber på, at vi kan gøre det igen.

- Vi skal selvfølgelig ligge med i toppen. Om vi er de bedste, må andre vurdere. Jeg synes, vi gør det rigtig godt lige for tiden, siger Sviatchenko på FC Midtjyllands pressemøde.

Mens Sviatchenko og co. endnu ikke har hentet point i Champions League, er de på en øjeblikkelig førsteplads i 3F Superligaen med 19 point for ni kampe.

FC Midtjyllands nærmeste forfølgere er SønderjyskE og Brøndby, som begge har skrabet 18 point sammen.


Af Martin Schmidt

10 kommentarer

Lasse599 18:51          
Pt. er FCM bare bedst.. det er godt nok svært at være uenig i dette..
LosPollos 18:56          
Før Sisto nej. Efter Sisto ja. Fcm er ikke meget bedre end de andre hold. Og de udspiller på ingen måde deres modstandere. Fcm er en smule bedre end resten suppen. Holdene har klart en chance for at udfordre dem. Der skal kun lidt uheld til i fcm. Hvilket de dog ikke kender så meget til i Herning :))
Saemala 19:40          
Før Sisto vandt Midtjylland ligaen med 14 point til nummer 2. Så du har ret, der var klubben ikke bedre end de andre.
tossegod 20:29          
De var jo også meget bedre end deres resultater i sidste sæson, men led under, at de ikke havde nogen gode angribere... Hvis vi skal være ærlige, er de jo ikke heldige, men dygtige, og jeg tror ikke, det hjælper noget at pakke tingene ind, hvis man vil gøre sig forhåbninger om at komme på omgangshøjde
2620VestegnenUnited 20:52          
LosPollos
Nej 4-0 over Pse er selvfølgelig ikke at udstille sin modstander. Så skulle det have været 5-0 ik?
Nandeyanen 21:36          
FC Midtjylland er pt. det bedste hold i Danmark. Men de er også pt. det dårligste danske hold der har været i et Europæisk gruppespil.

Deres første step er vel at få 1 point i gruppespillet og tangere FC Nordsjællands rekord.
Bolabrazil 21:44          
Kan vi vente med at udråbe dem som de ringeste i DK´s historie, i det mindste indtil alle kampe i gruppen er spillet?
Tirsdag 26. januar
Mandag 25. januar