Luk

Luk

Erik Sviatchenko: Tror jeg er i FCM til 2024

| 3F Superliga | 12 kommentarer

Infoboks

FC Midtjylland - Randers FC
Superligaen Mesterskabsspil (22/05)
Bet25 1,65 4,20 4,50
Oddset 1,67 4,30 4,60
bwin 1,66 4,00 4,50
bet365 1,66 4,33 4,50

FC Midtjylland-anfører tror, at han bliver i Herning-klubben i sin nuværende kontraktperiode. Han har ellers ofte været meldt på vej videre fra klubben.

Erik Sviatchenko har kontrakt med FC Midtjylland til sommeren 2024, og så længe kommer den 30-årige midtstopper til at blive i klubben.

Det tror han i hvert fald selv, siger han i et interview med Discovery.

- Jeg tror, at jeg det næste stykke tid, indtil min kontrakt løber ud, der er jeg FC Midtjylland-spiller. Det er en fornemmelse, jeg har. 

- Men om det så er, det ved jeg ikke. Det kommer an på, om mit niveau bliver ved at udvikle sig i samme retning, som det gør nu. Men til 2024, der tror jeg, at jeg er i Midtjylland, siger han til Discovery.

Sviatchenko har tidligere talt varmt om et udlandsskifte, og det mener han ikke, at han vil være for gammel til i 2024. Han er ikke nervøs for, at han ikke kan finde en klub, hvis det er sådan, at FCM heller ikke vil forlænge, lyder det.

Han er i denne sæson noteret for 22 kampe og tre mål.


Af Jonas Dalgård

12 kommentarer

Slettet(371249222104) 14:43          
Hvis ikke karrieren ud!

Håber virkelig at man behandler Erik med den værdighed ham fortjener.

Hvis der ender som tilfældet med Jesper Hansen og Jakob Poulsen så vil jeg blive slemt skuffet over klubben og ledelsen.
LarsenSindaco 14:49          
En meget vigtig kaptajn. Jeg synes han har været en fantastisk anfører for FCM længe nu. Jeg tror egentlig også han trives meget godt med sin rolle i klubben. Ja, han kunne muligvis godt spille i udlandet et sted, men hvem siger det er bedre at være middelspiller i en topklub i Skotland eller en bundklub i top - fem ligaerne. I FCM er han en legende, som kun bliver større jo længere han bliver.
Peter Nielsen 15:28          
Synes stadig ikke JP blev behandlet dårligt. Han var ikke længere den bedste mand på hans position så derfor blev han bænket, det er vel ikke unormalt. Han fik tilmed lov til at forlade klubben da han ikke ville nøjes med pladsen på bænken.

JH er en anden sag. En ting er at købe en ny første målmand, men så må man også være åben omkring det, ikke lade den "gamle" målmand beholde posten indtil han laver en lille fejl eller må stå over pga en skade eller lade den nye målmand stå i en cup kamp og der "stod han så godt at han fortjener en chance" osv osv. Spil med åbne kort.
JEGerUenig 15:28          
Hvis Sviatchenko lige Hiver 100+ kampe mere for FCM, bliver han jo klubbens største legende, målt på parametre hele vejen rundt...

Har han ikke også fået noget ambassadør status? Og andre ansvarsområder i klubben... Jeg ser ihvertfald bestemt, Sviatchenko få en stilling når hans karriere går imod vejs ende.
(u)tilfreds 15:29          
Det er tydeligt at se hvor vigtigt europæisk deltagelse er. Jeg er ikke i tvivl om at Erik havde fundet videre, hvis ikke han havde følelsen af at FCM kan noget også i fremtiden.

Som FCK fan er det kun spændende at andre byder sig til her i DK, det kan vel forhåbentligt få vores egen ledelse til at træffe de rette beslutninger i forhold til FCK og de investeringer der er nødvendigt.

For landet som helhed er det fedt at have nogle hold der kan opretholde en høj standard og holde på spillere der ellers ville søge til udlandet. Det er med til at hæve hele ligaens niveau.
Saemala 15:35          
JH er en anden sag. En ting er at købe en ny første målmand, men så må man også være åben omkring det, ikke lade den "gamle" målmand beholde posten indtil han laver en lille fejl eller må stå over pga en skade eller lade den nye målmand stå i en cup kamp og der "stod han så godt at han fortjener en chance" osv osv. Spil med åbne kort.
Men han havde jo netop en elendig start på foråret.
Det var hans klart dårligste periode i klubben. Fejl med fødderne, mistiming i sine indgreb og et kæmpe drop på et langskud fra Mads Albæk.

Han var stadig god som shotstopper, men det vil han altid være. Ligaens bedste på det punkt.
Lössl er mere komplet og tilmed yngre. Det var bare et spørgsmål om tid, før Hansen blev sat af.
Chris1234 15:46          
Han måtte sgu gerne smutte
Fredag 20. maj
Torsdag 19. maj