LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Eriksen assisterede i sejr mod Højbjerg og co.

| Premier League | 22 kommentarer
Eriksen assisterede i sejr mod Højbjerg og co.
Foto: Getty Images

Christian Eriksen leverede en assist for Tottenham, som onsdag aften slog Pierre Emile Højbjerg og Southampton med 3-1.

Christian Eriksen var i startopstillingen hos Tottenham, som onsdag aften havde besøg af Southampton i Premier League.

Southampton, som har ansat Ralph Hasselhüttl som ny manager, havde fundet plads til Pierre Emile Højbjerg i startopstillingen, mens Jannik Vestergaard tog plads på bænken. Det var midlertidig manager Kelvin Davis, der stod i spidsen for holdet i opgøret.

Det blev en tung aften for gæsterne og allerede efter ni minutter kom Tottenham foran. Christian Eriksen lagde et præcist indlæg ind i feltet til Harry Kane, der fik netmaskerne til at blafre.

Højbjerg var tæt på at bringe balance i regnskabet, da han trykkede af fra distancen, men blev afvist af træværket.

I anden halvleg brugte Spurs fire minutter på endegyldigt at afgøre kampen. Lucas opfangede bolden i feltet efter et hjørnespark og udbyggede til 2-0.

Få minutter senere leverede Harry Kane forarbejdet, da han lagde et perfekt indlæg ind til en fremadstormende Son Heung-Min, der satte indersiden på til 3-0.

Gæsterne fik reduceret i tillægstiden ved Charlie Austin, men det lykkedes dem ikke at få point ud af opgøret. Det endte 3-1 til Spurs.

Southampton er uden sejr i ti kampe i Premier League, så der er noget at gå i gang med for den nye manager.

Bedre ser det ud for Tottenham, som indtager tredjepladsen i tabellen.

Se Copa del Rey-Finalen, Barcelona - Valencia Live på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Nanna Møller Karlsen

22 kommentarer

LH6000 22:55          
Fandme en røvsyg omgang du. Southampton kunne ikke rigtigt, foruden et offsidemål til sidst og Tottenham kørte på cruisecontrol, foran 33.000 tilskuere på et 90.000 stadion.

Højbjerg skylder vist sine holdkammerater en enkelt eller to.

Tilbage i top 4 hvor vi skal være. Tak til Wolves og United.
Azza 22:55          
Godkendt onsdag. Hvorfor holdet skal gå i komplet frigear efter 3-0 og give Southampton muligheden for at vende kampen, og kun med vilde redning fra Lloris og 3 stolper.. kunne vitterligt have endt 3-5.
LH6000 22:56          
Godkendt onsdag. Hvorfor holdet skal gå i komplet frigear efter 3-0 og give Southampton muligheden for at vende kampen, og kun med vilde redning fra Lloris og 3 stolper.. kunne vitterligt have endt 3-5.
Men udover det havde Southampton jo intet. Det var ikke en Wolves kamp f. eks hvor vi var presset fuldstændig i bund og var heldige at vinde. Sejren kom jo aldrig rigtigt i fare og Spurs vandt fuldt fortjent.
Travhesten 22:59          
Fuuuuuck Wembley.
Så bliv dog færdige med det fuck8ng stadion så vi kan komme hjem.
Der Grüne 23:00          
Der er bare ingen der kan sidde og bitche så meget over en sejr som jer to... Tre sejre ud af fire mulige mod tre gode modstandere på 12 dage, heraf en stensikker sejr mod en svag modstander i dag. Tag jer sammen.
LH6000 23:02          
Fuuuuuck Wembley.
Så bliv dog færdige med det fuck8ng stadion så vi kan komme hjem.
Enig. Hold kæft en brækfremkaldende parodi af et lortestadion. Fatter ikke de mindre og udenlandske holds eufori over det åndsforladte hul.

På den ene side har jeg respekt for de som stadigvæk dukker op. Men jeg har også respekt for de som har fået nok og på en måde sender et signal ud til de som kan bestemme hvornår vi må rykke ind på det nye stadion.

Det skal dog tages med at vores max kapacitet på Wembley gældende fra dagens kamp er på 50.000 og at klubben mente at det var okay at tage næsten 400 kroner for en enkelbillet. Svineri.
Der er bare ingen der kan sidde og bitche så meget over en sejr som jer to..
Bitcher? Jeg er da lettet over for en gangs skyld at se en Spurs-kamp hvor man ikke på noget tidspunkt er nervøs for udfaldet af kampen. Det har man savnet i denne sæson. At kampen virker kedelig har ikke noget med spillet at gøre, nærmere manglen på tilskuere.
Der Grüne 23:03          
Ingen transfers i sommervinduet. Bedste start nogensinde i Premier League. Stadig med i CL Spiller sig op på tredjepladsen, mens to konkurrenter sætter point til: Så sidder der sådan to mongoler og surmuler. Skam jer.
Onsdag 22. maj
Tirsdag 21. maj