LeoVegas.dk ready? betfair Bethard Casino24 Advertisement

Eriksen: Havde tabt 6-0 for fem år siden

| International | 18 kommentarer
Highlights: Spurs smider føringen i en meget intens afslutning
Highlights: Tottenham sikkert videre i FA Cuppen efter sejr
Eriksen: Havde tabt 6-0 for fem år siden
Foto: Getty Images
Christian Eriksen mener, comebacket mod Juventus viser forskellen på Tottenham nu og dengang, hvor han kom til fra Ajax.

For knap fem år siden skiftede Christian Eriksen fra Ajax til Tottenham, og danskeren mærker en markant forskel på holdet i forhold til dengang.

2-2-kampen hos Juventus tirsdag er et godt eksempel på dette, mener danskeren.

- Vi bygger på for hver sæson i forhold til dengang, jeg ankom for fem år siden. Når vi kom bagud 2-0 efter ni minutter, tabte vi 6-0, siger Eriksen til det Telegraph og fortsætter:

- Det ændrede sig, da manageren kom til og med de spillere, vi har nu. Alle er vokset op, og vi lægger os ikke ned, hvis vi er bagud 2-0. Tottenham er meget anderledes end, da jeg kom til. Og det er på grund af manageren og den kvalitet, vi har i truppen.

Tottenham tabte i Eriksens første sæson i klubben blandt andet med 6-0 og 5-1 til Manchester City og med 5-0 og 4-0 til Liverpool samt 4-0 til Chelsea.

Stream Chelsea – Tottenham på Eurosport Player
Advertisement

Af Mikael Blond

18 kommentarer

Alfonso 13:31          
Spurs er blevet markant bedre end Arsenal!
jesperff 13:33          
Øh ja, men hvordan kommer Arsenal ind i denne tråd?
Xerxes 13:45          
"Øh ja, men hvordan kommer Arsenal ind i denne tråd?"


Når man snakker om Tottenhams styrke - er det vel umuligt at komme uden om sammenligningerne med Arsenal? Man måler sin styrke ifht. sin direkte rival IMO?
MesutCazorla 13:50          
Skulle vi nu ikke lige slå koldt vandt i blodet? Jovist er de bedre end os lige nu, men husk nu på, at de kun er sluttet over os én gang over de sidste 20 år eller noget i den retning, og i skrivende stund er det "kun" syv point, der skiller os - læg dertil, at vi faktisk er bedre indbyrdes. Jeg anfægter ikke, at Spurs har overtag og momentum, men det mere korrekte er nok, at de to hold er blevet langt mere jævnbyrdige end tidligere.
DavidVilla7 14:00          
Den ene sæson var sidste år, de gør det også i år, en sæson hvor Tottenham endda spiller deres hjemmekampe på neutral bane. Arsenal er lige blevet spillet ud af Wembley i en kamp der burde være endt 5-0. Arsenal render rundt og spiller Europa League mod Östersunds, Tottenham tager til Juventus og scorer 2 mål mod et hold der før det havde lukket 1 ind i 16 kampe og er nu storfavoritter til at gå i Champions League kvartfinalen, hvornår er det Arsenal sidst har været der?

Tottenham ligger mere og mere afstand til Arsenal for hvert år, for to år siden var det blevet meget mere jævnbyrdigt, nu er der en mærkbar klasseforskel på de to hold. Bare se på spillertrupperne, klasseforskel der også.
Bruger636728183 14:04          
Der er klasseforskel på Arsenal og spurs LIGE NU. Det kan ændre sig allerede næste sæson.

Åndssvagt at diskutere styreforholdet. Vi skal bare nyde et historisk stærk spurs hold.
elly_bb 14:08          
Denne tråd opsumerer Bold.dk helt perfekt!
Förste kommentar har intet med artiklen at göre og så löber det bare af sporet derfra.
Tirsdag 22. januar