Luk

Eriksen: Landholdslejr er altid et frirum

| Serie A | 4 kommentarer

Infoboks

Inter - Parma
Serie A (31/10)
Oddset 1,28 6,10 9,65
bet365 1,25 6,00 10,00

Christian Eriksen fortæller, at det altid er et frirum at spille for landsholdet, men at det ikke er et større frirum på grund af situationen i Inter.

Den danske midtbaneprofil Christian Eriksen var endnu engang afgørende for det danske landshold, da han blev matchvinder onsdag mod England i Nations League.

Landsholdsstjernen har dog ikke samme stjernestatus i sin klub Inter, hvor han ikke er fast mand. Den 28-årige midtbanespiller ser altid landsholdet som et frirum fra klubfodbolden, men det er ikke et større frirum på grund af den svingende situation i Inter.

- Det er altid et frirum at komme til landsholdslejren. Det er ikke nødvendigvis et større frirum at være afsted med landsholdet nu. Jeg tror, at alle spillere på en måde glemmer deres situation hjemme i klubberne, siger Christian Eriksen og fortsætter:

- Når man er med landsholdet, så tænker man på landsholdet. Man kommer ind i en boble. Fodboldmæssigt og mentalt handler det om landsholdet, når man er der. Når man kommer tilbage til klubberne, så tænker man på det.

Christian Eriksen har siden skiftet til Inter i januar spillet 28 kampe for den italienske klub. 


Af Johannes Skjøth
Torsdag 29. oktober
Onsdag 28. oktober