LeoVegas.dk bold.dk Bethard Casino24

Eriksen-mål var nok til remis i jubilæumskamp

| Venskabskampe | 84 kommentarer
Highlights: Eriksen-hug ikke nok i 25 års-jubilæumskampen
Tysk saksesparksscoring udligner kort før slutfløjt
Ja Ja Ja!! Eriksen starter jubilæumsfesten mod Tyskland med scoring
Rønnow om mulig førstemålmand på Landsholdet: "Det kræver at jeg skal tage nogle skridt!"
Er Hareide den rigtige for Landsholdet? Povlsen retter skarp kritik
Ajax-komet og Feynoord-bomber i samme interview - det er klubberne nok ikke glade for
Niels Frederiksen fortæller om forventninger forud for U21-EM
Hvordan udtales Braithwaite egentlig, og er han Danmarks farligste våben?
Eriksen-mål var nok til remis i jubilæumskamp
Foto: Getty Images
Christian Eriksen scorede det danske mål, da Danmark og Tyskland tirsdag aften spillede 1-1 i opgøret, som markerede 25-året for de danske EM-guldmedaljer.

DBU fejrede onsdag aften 25-året for Danmarks EM-guld i 1992 - og det skete med besøg fra Tyskland, der også var modstanderen på den der juni-dag, som rigtig mange danskere stadig drømmer sig tilbage til.

Tyskland kom til Brøndby Stadion uden de allerstørste stjerner, men der var dog plads til folk som Julian Draxler og Joshua Kimmich i startopstillingen, mens Shkodran Mustafi, Emre Can og Marc-Andre ter Stegen tog plads på bænken fra kampens start.

Hos Danmark fik Martin Braithwaite chancen fra start i forreste linje i 4-3-3-systemet, mens Jens Stryger Larsen indtog højrebacken. I midterforsvaret stod Andreas Christensen og Jannik Vestergaard, mens Simon Kjær, som slet ikke var i truppen, blev sparet.

Og Danmark kom bedst fra start. Efter et kvarter måtte den tyske keeper, Kevin Trapp, diske op med en stor refleksredning, da Jannik Vestergaard fik sat foden på et frisparksindlæg.

Tre minutter senere var reflekser ikke nok for Kevin Trapp. Tyskland-stopper Antonio Rudiger headede bolden lige ud i fødderne på en fremstormende Christian Eriksen, som klappede bolden ind bag Trapp uden de store problemer.

Herefter satte tyskerne sig på sagerne, mens Danmark måtte se sig presset i bund. Det lykkedes dog aldrig for Tyskland at skabe de helt store chancer, og derefter gik Danmark til pause med føringen.

Og pausen gav danskerne fornyet energi. I hvert fald var der fart over feltet i de første minutter efter pausen.

Den første chance opstod efter 50 minutter, da Christian Eriksen trykkede af fra kanten af feltet i højre angrebsside. Tottenham-profilen med den kælne sparketeknik måtte dog se bolden over mål.

En lignende situation opstod få minutter senere, da Martin Braithwaite forsøgte sig fra den anden side - også han måtte se bolden sejle over.

Efter 53 minutter snød Riza Durmisi sin direkte oppasser i venstresiden og lagde bolden ind foran mål, hvor Yussuf Poulsen var tæt på at prikke bolden i kassen. Kevin Trapp var dog vaks og prikkede bolden over mål.

Tyskerne var også farlige. Efter 60 minutter headede Matthias Ginter på mål efter hjørnespark. Hovedstødet fik god fart, mens Frederik Rønnow diskede op med en flot redning i kassen.

Fem minutter senere kom to debutanter på banen for Danmark. Christian Eriksen blev erstattet af Zulte Waregems Lukas Lerager, mens Riza Durmisi blev erstattet af FC Kölns Frederik Sørensen.

Kampbilledet begyndte efterhånden at ligne det fra første halvleg. Tyskerne overtog spillet efter den første del af anden halvleg, men første efter 88 minutter kom forløsningen for tyskerne.

En løs bold endte i feltet, hvor Joshua Kimmich med en akrobatisk saksesparkslignende afslutning fik drejet bolden henover hovedet på Frederik Rønnow i det danske mål.

Det tyske mål punkterede kampen, som efter tre tillægsminutter blev fløjtet af af den engelske Premier League-dommer Michael Oliver. Det hele 1-1, og Danmark kan nu begynde at fokusere på lørdagens VM-kvalifikationskamp mod Kasakhstan.

Se Premier League, Superliga og Europa League Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement

Af Nicolai Skovsgaard Tøfting

84 kommentarer

g1981 22:38          
God kamp i mine øjne af især Rønnow, Eriksen og Durmisi.
Syntes dommeren var flink ved os og ikke gav tyskland en del af de mange små frispark.
Og så er det skidt man stiller sig så langt tilbage de sidste ca 10 min der gør man ikke vinder og lader Rønnow få det clean sheet han havde fortjent.
schmede 22:38          
Fy for satan brøndby stadion!!!
OT. Opløftende kamp.
langetå 22:38          
Det landshold har intet at gøre ved en slutrunde. Defensiven bekymrer og Landsholdet har været elendige defensivt i mange år. Alt for lette at sætte under pres. Det virker som om der ingen defensiv koordination er mellem kæderne.

Det værste er at pres på boldholderen stort set ikke sker før boldholderen er 2 meter fra straffesparksfeltet.
Det blev lidt bedre i anden halvvej, men det hjælper jo ikke når en boldfast spiller som Emre Can kan få lov til at føre bolden frem uden overhovedet at blive presset.
Der er vel en grund til danmarks modstandere lader Simon Kjær føre bolden frem..

Rønnow kampens spiller
Kingskorrupt 22:39          
Sygt nok
Lakris 22:39          
Håber fandeme at Åge endegyldigt har fattet, at fire mand i bagkæden og kanter definitivt er vejen frem!

Desværre kostede 3-5-2-eksperimentet nok VM… Hvilket føles unødvendigt med det materiale vi har (som man bl.a. også ser beviser på i 2. halvleg i aftes)
LH6000 22:39          
Hvis nogle stadigvæk er i tvivl om Eriksens berettigelse på landsholdet, så kan de jo kigge på hvordan det begyndte at sejle helt unormalt meget sekundet efter han gik ud. Og så blev kampen også ødelagt en del af de obligatoriske mange udskiftninger.
Guhle 22:39          
Sindsyg en tam stemning, 15.000 er godt nok også skuffende, latterlig at pifte at Zanka, rigtig gode "fans"

Schöne i stedet for Kvist? Ellers tak, godt nok ringe.

Flot kamp af Rønnow, kunne være spændende at se ham i en bedre klub.

To flotte mål, dejlig energi fra Braithwaite i første halvleg.
Onsdag 20. februar
Tirsdag 19. februar