Luk

Eriksen: Manglende klubsucces intet problem

| International | 5 kommentarer

Infoboks

Liverpool - Tottenham
Premier League (27/10)
bet365 1,44 4,33 7,00
NordicBet 1,53 4,85 6,20
Oddset 1,50 4,60 6,00

Christian Eriksen mener ikke, at det bliver et problem for landsholdet, at flere bærende kræfter ikke møder ind med stor succes fra klubholdene.

Christian Eriksen og andre af landsholdets bærende kræfter har ikke haft den helt store succes på deres klubhold de seneste uger, men det er ikke et problem for landsholdet.

Det påpeger Christian Eriksen, som efter en turbulent sommer med rygter om et klubskifte har siddet usædvanligt meget på Tottenhams bænk i starten af sæsonen.

Andre landsholdsprofiler som Simon Kjær og Thomas Delaney har også siddet en del på bænken, men Eriksen mener ikke, det er problematisk for landsholdet.

- Vi er alle sammen friske til landsholdet i hvert fald, siger Eriksen.

- Det er meget forskelligt fra spiller til spiller, hvordan man har det. Jeg har været vant til at møde ind til landsholdet med succes i bagagen, og det er der lidt mindre af nu. Men jeg har før mødt ind i lejren efter et nederlag i weekenden.

- Men uanset hvad handler det om at spille fodbold og vinde nogle kampe. Det gør man ved at træne og have fokus på kampene.

- Vi skal nok alle tre være helt klar til på lørdag. Vi ved alle, hvad det handler om, når man spiller på landsholdet. Vi har det på rygraden og ved godt, hvad der skal til.

Skal blive bedre end mod Georgien

Landstræner Åge Hareide har udtalt, at han vil se et højere energiniveau på holdet, end det var tilfældet i seneste kamp mod Georgien, som endte 0-0.

Eriksen er enig i, at det skal blive bedre mod Schweiz.

- I kampen mod Georgien manglede vi det sidste. Om det var det sidste energi, eller om det var det sidste offensive eller defensiv, ved jeg ikke.

- Det var måske lidt en blanding, mens Georgien måske også var bedre end os på bolden, hvilket betød, at vi skulle løbe mere, end vi havde regnet med, siger Eriksen, som ser frem til lørdagens brag i Telia Parken:

- Det er en kamp, som får rigtig stor betydning. Jeg vil helst vinde, men vi kan godt leve med uafgjort. Om vi skal gå efter uafgjort undervejs i kampen, er op til Åge, men vi vil helst have en sejr.

- Vi har været gode i de store kampe, og det skal vi være igen, siger Eriksen.

Kampen mod Schweiz har længe været udsolgt.


Af Mikkel Nøhr
Onsdag 23. oktober
Tirsdag 22. oktober