Luk

Eriksen og Inter øjner guldet efter ti på stribe

| Serie A | 13 kommentarer

Infoboks

Inter - Sassuolo 2-1
Serie A
10' 1-0 Romelu Lukaku
67' 2-0 Lautaro Martinez
85' 2-1 Hamed Traorè

Inter vandt onsdag 2-1 over Sassuolo, hvilket var tiende Serie A-sejr på stribe for Milano-klubben, der nu er 11 point foran lokalrivalerne fra AC Milan i toppen.

Christian Eriksen var i startopstillingen for Inter, der onsdag fik besøg af Sassuolo, og kampen skulle få en ganske chancerig indledning.

Allerede i det første minut var værternes Nicolo Barella tæt på at stille fri, inden Sassuolos Pedro Obiang kort efter sendte bolden en halv meters penge forbi stolpen.

Kampens første helt store chance tilfaldt Achraf Hakimi i det sjette minut, hvor wingbacken fik et frit hovedstød, som han dog styrede forbi mål.

Fire minutter senere gik det bedre for Inter, da en veloplagt Ashley Young vippede et indlæg ind i panden på Romelu Lukaku, som med en fremragende hovedstødsafslutning stangede bolden i mål til 1-0.

Efterfølgende var der en smule længere mellem chancerne, men i slutningen af første halvleg var begge hold igen nærgående.

Første måtte Milan Skriniar rage kastanjerne ud af ilden i Inter-forsvaret, inden Ashley Young kort efter krøllede bolden forbi stolpen i den anden ende.

Christian Eriksen blev pillet ud efter knap en times spil, og fra bænken kunne danskeren se Inter komme på 2-0 midtvejs i anden halvleg, da Lautaro Martinez udnyttede en hurtig omstilling.

Sassuolo appellerede voldsomt for et straffespark sekunder inden Martinez' scoring og så ud til at have en sag, men dommeren ændrede ikke sin beslutning, så målet fik lov at stå.

Som kampen skred frem, så Inter ud til at køre en nogenlunde komfortabel sejr i land, men fem minutter før tid kom spændingen for alvor tilbage, da Hamed Traore med en fantastisk afslutning reducerede til 1-2.

Det var meget frem og tilbage i kampens afslutning, hvor Sassuolo det ene øjeblik var tæt på at udligne, mens Inter i andre sekvenser kunne have dræbt kampen, men da ingen af delene skete, sluttede det med en kneben sejr til Inter.

Christian Eriksen og co. er derfor 11 point foran AC Milan i toppen af Serie A med ni runder igen.


Af Martin Schmidt

13 kommentarer

Ditmer-K 20:44          
Meget kontroversielt 2-0 mål. Man jublede i hvertfald ikke!

Samtidigt en ret vild afslutning på kampen. Der blev vidt negle
jesperyellow 20:55          
Synes ikke Eriksen formår at sætte det store aftryk i Inter. Forståeligt hvis inter fans synes han er lidt blød mellemvare
offsidefælden 20:57          
det er bare trist at se Eriksen blive spillet på den måde. En ligegyldig boldflytter 4-5 berøringer fra afslutteren.
WhoopWhoop 21:00          
Det kan godt være at Inter bliver mestre, men bliver aldrig fan af Contes måde at ville spille på.

Og i forhold til Eriksen (eller en hver anden med hans teknik og spilforståelse) er det jo nærmest tortur og man forstår godt at han ikke shiner på det hold eller landsholdet. Man mister jo lysten til at spille bold, når man ser Inter spille.
Dolly Blues 21:02          
@jesperyellow

Tildels enig, men det er jo også tydeligt at han i en kamp som denne bliver brugt helt forkert. Med de sejre Inter får for tiden, er det svært at argumentere for at de skal bruge Eriksen i den rolle vi kender ham bedst, men set med danske briller er det selvfølgelig ærgerligt at han ikke bliver brugt der hvor hans kompetencer er bedst.
Pindhunden 21:12          
Offsidefælden: Jeg har det fuldstændigt ligesom dig. Eriksen har ingen mulighed for at bidrage i det system og med den placering som holdende midtbanespiller. Han er kun sat til at flytte bolden rundt, mest til siden. Ofte bliver han skiftet ud efter 60 min på en måde, så man skulle tro Conte havde sat en computer til pr. automatik at foretage udskiftningen på er præcist minuttal. Det er selvfølgelig fedt at vinde et mesterskab, men Eriksen bliver jo en dårligere og dårligere spiller under Conte.
Når han kommer til EM og skal levere assists og mål fra Danmark, er det jo et år siden, han sidst har været i nærheden af modstandernes straffesparksfelt....så hvordan skal han have skarpheden til at kunne afgøre noget som helst? Hvor mange assists og mål leverede han for DK i de seneste tre kampe med en målscore på 14-0?
Det er bare ret trist, for vi har så få offensive verdensklassespillere i DK.
Men tillykke til Conte og Lukaku, som sikkert har det ret sjovt med den måde, Inter spiller på.
goldbaek7 21:12          
Eriksen er ikke blevet lovet noget af Conte. Eriksen har nu muligheden for et mesterskab og det ser lovende ud, tænker det var hvad Conte lokkede med. Brugte mange år i spurs og vandt nada. Eriksen er top spiller , løber og tænker fodbold og kan spille mange pladser.
Tirsdag 13. april