Luk

Eriksen om buh-råb: Bestemt ikke værdigt

| EM Kvalifikation Gruppe D | 25 kommentarer

Christian Eriksen var ikke tilfreds med de danske fans, der buhede i pausen af Gibraltar-kampen.

Det var langt fra en tilfreds stemning, der fyldte Telia Parken i pausen af fredagens EM-kvalifikationskamp mod Gibraltar, selvom Danmark førte 1-0 på et mål af Robert Skov.

Der lød nemlig buh-råb fra tribunerne, og det var den dobbelte danske målskytte Christian Eriksen bestemt ikke tilfreds med.

- For det første vil de gerne se noget flot fodbold, og der var betingelserne i dag svære. Men jeg synes ikke, at var værdigt af dem, der sad og buhede ved pausen. Det var bestemt ikke værdigt, siger Christian Eriksen og understreger samtidig, at han på intet tidspunkt var urolig for den danske sejr:

- Overhovedet ikke.

Danmark endte med at storsejre 6-0, uden at spillet nåede noget prangende niveau, men forholdene var også langt optimale, forklarer den danske midtbanekreatør.

- Banen var ikke ret god. Det var en rigtig dårlig bane. Det var svære betingelser for os i dag. Netop mod et hold som stod meget lavt og defensivt, siger Christian Eriksen og tilføjer:

- Så har du behov for at kunne flytte bolden hurtigt og ikke skulle tænke over at tage skulle tage to og tre berøringer hver gang, fordi bolden hopper og danser. Det gjorde den i dag. Men vi må jo spille på de præmisser, der er. Det var ikke et kønt syn.

Christian Eriksen er oppe på fem scoringer i EM-kvalifikationen.


Af Anders Borup
Torsdag 5. december