LeoVegas.dk ready? betfair Bethard Casino24 Advertisement

Eriksen scorede i afklapsning af Everton

| Premier League | 42 kommentarer
Skal dommeren agere dørmand? Holgate vs Firmino-situationen
Eksperterne diskuterer Virgil Van Dijk's præstation mod Everton
Highlights: Virgil van Dijk og Liverpool besejrer Everton
Anfield eksploderer: Van Dijk scorer i sin debut
Everton tilbage i Merseyside derby
Eriksen scorede i afklapsning af Everton
Foto: Getty Images
Christian Eriksen scorede kampens sidste mål, da Tottenham gav Everton en sæk på 4-0 i Premier League. Son Heung-Min åbnede ballet, mens Harry Kane scorede to gange.

Efter en god start som manager i Everton var Sam Allardyces mandskab uden sejr i de foregående fire kampe i Premier League, hvor holdet lørdag gæstede Tottenham.

Tottenham havde som altid Christian Eriksen på banen, mens Everton gav debut til den tyrkiske skarpretter Cenk Tosun, der i offensiven blev flankeret af Wayne Rooney, Gylfi Sigurdsson og Yannick Bolasie.

Tottenham dominerede, og efter et kvarters tid kom kampens første tilbud, da Christian Eriksen på et frispark fandt Son Heung-Min, der headede både over og forbi.

En håndfuld minutter efter sendte Wayne Rooney bolden i nettet, da et hjørnespark blev snittet videre til ham, men den rutinerede eks-landsholdsspiller var i strafbar offside, og derfor var det fortsat 0-0.

Den stilling holdt dog ikke mange minutter endnu.

I det 25. minut blev Serge Aurier spillet fuldstændig blank med en lang diagonalpasning.

Ivorianeren havde en motorvej at boltre sig på, idet Evertons venstre forsvarsside var helt væk.

Aurier tog et par træk ned med baglinjen, hvorefter han serverede en perfekt bal for fødderne af Son Heung-Min, der sikkert scorede tæt inde ved mål.

Og mere skete der ikke i en ellers begivenhedsløs første halvleg.

Kort inde i anden halvleg blev det 2-0.

Son Heung-Min tog flot bolden med bag om ryggen på sig selv, og inde på midten fandt han Harry Kane, der satte foden på i en situation, hvor han på tv-billederne så ud til at være i offsideposition, men målet blev anerkendt.

Og så begyndte spillet at flyde bedre for Spurs, der ti minutter senere ramte stolpen, da allestedsnærværende Son afsluttede på stangen.

Minuttet var det igen farligt. Eric Dier slog kuglen i fødderne på Harry Kane, der nærmest trampede bolden i mål til 3-0.

Det var Harry Kanes mål nummer 98 i ligaen for Tottenham, og han er nu den Spurs-spiller, der har scoret flest gange i Premier League.

Derefter faldt tempoet i kampen, men et kvarter før tid var det tæt på 4-0, da en trippelchance endte for fødderne af Dele Alli, der sparkede lige i grabberne på Jordan Pickford.

Med ti minutter tilbage blev det så 4-0. Dele Alli spillede bolden med hælen, og så sendte Christian Eriksen bolden i netmaskerne med et hårdt vristspark.

4-0 blev kampens resultat, og Tottenham holder fast i femtepladsen, hvor man er af point med Liverpool.

Stream Fulham – Tottenham på Eurosport Player
Advertisement

Af Elias von Staffeldt

42 kommentarer

Cartman 20:22          
Er ved at være så træt af de danske medier og Christian Eriksen. Werge får ham til at lyde som om at han er verdens bedste og at han aldrig kan lave fejl.

Dele Alli er tilgengæld overvurderet.
Mulleals 20:23          
Kane er bare en maskine, hold da op. Kunne man tænke Real Madrid kommer efter ham til sommer? De mangler i den grad en goalgetter
LH6000 20:24          
Dele Alli er tilgengæld overvurderet.
Vil ikke sige at han er overvurderet. Han har bare en periode, hvor tingene ikke rigtigt går sin vej. Han er stadigvæk ung.

OT

God kamp, underholdene kamp, flotte mål og dejligt med mange på lægterne. Tænk hvis vi spillede sådan hver gang.
Kane er bare en maskine, hold da op. Kunne man tænke Real Madrid kommer efter ham til sommer? De mangler i den grad en goalgetter
Han skifter ikke væk til sommer hvis han nogensinde skifter. Han vil virkelig gerne opleve det nye stadion, ifølge ham selv og alle kilder.
Fodboldtilskuer00 20:24          
Det er jo sjældent efterhånden for DK med så god en spiller, han var også ordinær i VM-kvalen eller.. synes du han er elendig fordi Kane scorer næsten alle målene.
tobach 20:24          
Tjaa.. det var sgu ikke meget anderledes på NBC hvor kommentatorene også roste Eriksen til skyerne, sammen med Kane.
Men ja, Werge er generelt irriterende at høre på.
steady 20:26          
What, du er træt af danske medier fordi de overvurderer Eriksen, men modsat det, så er du af den mening at Alli er overvurderet?

ONTOPIC:

Hvor er Eriksen dog en fantastisk fodboldspiller. Det eneste man kunne mene han mangler er lidt mere mandsmod, men omvendt er det måske det der holder ham skadesfri.

Storslået at Son har bidt sig sådan fast i øvrigt.
Travhesten 20:27          
Dejlig sejr. Everton må efterhånden betragtes som en yndlingsmodstander.
Gode gamle Wembley suger bare alt atmosfære ud af kampene - uanset hvor mange tilskuere der er, er det bare total fesent. Det bliver godt at komme hjem til det nye White Hart Lane.
Torsdag 17. januar
Onsdag 16. januar