LeoVegas.dk ready? betfair Bethard Casino24 Advertisement

Eriksen sikrede remis efter Juves kanonstart

| Champions League | 137 kommentarer
Highlights: Spurs smider føringen i en meget intens afslutning
Highlights: Juventus hiver en snæver 0-1 sejr i Derby della Mole
Highlights: Juventus overtager førstepladsen efter velspillet kamp
Bernadeschi gør det onde ved sin gamle klub på flot frispark
Highlights: Tottenham sikkert videre i FA Cuppen efter sejr
Eriksen sikrede remis efter Juves kanonstart
Foto: Getty Images
Christian Eriksen scorede på frispark og sikrede Tottenham 2-2 mod Juventus i Champions League, efter italienerne havde været foran 2-0. Gonzalo Higuain brændte straffespark før pausen.

Christian Eriksen og Tottenham var tirsdag aften på besøg hos Juventus i den første af to ottendedelsfinaler i Champions League.

Tottenham havde Serge Aurier og Erik Lamela med igen i stedet for Kieran Trippier og Son Heung-Min, mens Juventus startede med Gonzalo Higuain alene på top, og det skulle vise sig at være en temmelig god ide.

For knap havde tilskuerne sat sig til rette, før Higuain havde puttet bolden i kassen. Miralem Pjanic tog sig af et frispark efter et minuts spil, og da Gonzalo Higuain stod helt fri i feltet, kunne han lobbe bolden ind til 1-0.

En god start udviklede sig en fremragende start syv minutter senere, for her fik Juventus tilkendt straffespark. Federico Bernardeschi blev nedlagt af Ben Davies, og Higuain sparkede straffesparket i kassen, selvom Hugo Lloris lige akkurat fik fingerspidserne på. 2-0 til Juventus efter ni minutter.

Herefter kæmpede Tottenham med for alvor at sætte spillet og komme frem til chancer, men efter en halv time kunne Harry Kane have reduceret.

Christian Eriksen lagde en perfekt bold ind, som Kane blot skulle heade ind, men tæt under mål nåede Gianluigi Buffon frem til bolden og fik klaret skærene.

Efter 35 minutter kom reduceringen så. Dele Alli fandt Harry Kane i dybden, og angriberen rundede Buffon og prikkede bolden i det tomme net. 2-1, og så levede kampen igen.

Juventus kunne have gået til pause med endnu en scoring, for i første halvlegs overtid fik de atter tilkendt straffespark. Serge Aurier var den klodsede gerningsmand, men denne gang smadrede Higuain straffesparket på overliggeren, og derfor måtte Juventus nøjes med at være foran 2-1 ved pausen.

Juventus kom bedst ud til anden halvleg og fik i perioder lagt et godt tryk på Tottenham. Både Gonzalo Higuain og Mario Mandzukic havde glimrende tilbud i de første 20 minutter af anden halvleg.

Tottenham havde omvendt fået en svær start på anden halvleg og spillede sig ikke frem til meget. De åd sig dog langsomt ind i kampen, og med 20 minutter igen stemplede Christian Eriksen så ind.

Dele Alli vandt et frispark uden for feltet, og dette tog danskeren sig af. Eriksen fyrede bolden under muren og ind i mål via Buffons hånd helt ude ved stolpen, og så var Tottenham på 2-2.

Juventus tog teten straks efter udligningen, og Bernardeschi tvang Lloris til en redning kort efter, da Eric Dier klodset havde mistet bolden. Selvom hjemmeholdet søgte det mest mod slutningen af kampen, endte det hele 2-2.

Stream Fulham – Tottenham på Eurosport Player
Advertisement

Af Sara Margren

137 kommentarer

Bruger636728183 22:38          
Hvor er det bittert, mand. Vi dominerer Juventus totalt - HOLD OP hvor var vi gode. 10 dårlige minutter i starten. Fremragende mål af Higuain, men ærgeligt offsiden ikke bliver dømt. Skidt at begå 2 straffespark mod et hold, der intet vil.

Dembele er i top3 over bedste centrale midtbanespillere i verden. Eriksen ryger til sommer, hvis ikke der er CL bold.

Shit jeg er positiv over for returen!!
TheFischers 22:38          
Fantastisk kamp at starte CL-slutspillet med og forrygende kamp af Eriksen. Det her opgør er stadig helt åbent, men havde ikke forventet, at et hold som Juve ville kollapse så meget efter at have været foran 2-0 efter et kvarter.
Messi92 22:38          
Synd for Buffon. Ligner en der burde have gået på pension sidste år.
ustp 22:38          
Hold da kæft en fed kamp for den neutrale seer! Klasse kamp af Eriksen - han satte jo nærmest ikke et ben forkert
D.B.R. © 22:39          
Flot resultat af Spurs.

Buffon så skidt ud ved udligningen.
LH6000 22:39          
Hold nu kæft et lækkert comeback efter den mareridtsstart. Vi dominerer Juventus fuldstændigt fra midten af 1. halvleg til slut og det virker til at den tidlige føring bliver en kæmpe sovepude for Juve.

Nu skal vi bare spille 0-0, 1-1 eller vinde og må være favoritter i returkampen. Puuh det bliver spændende.

Juventus lignede ikke et hold der aldrig lukker mål ind. Det så godt nok skrøbeligt ud mange gange (Det gjorde det dog også for os).
AGF.i.1.division 22:39          
Du milde kineser, hvor er det ringe af Juve. Elendigt udgangspunkt, inden returopgøret.
Gode gamle Gonz må ærgre sig!
Torsdag 17. januar
Onsdag 16. januar