Luk

Eriksen starter i Athen - Mor bænket i Brugge

| International | 4 kommentarer

Infoboks

Galatasaray - Sivasspor
Süper Lig (18/10)
bet365 1,50 4,50 5,75
NordicBet 1,44 4,60 6,50
Oddset 1,45 4,40 6,10

Christian Eriksen er med fra start, når Tottenham møder Olympaikos ude i Champions League. Emre Mor er på bænken for Galatasaray.

Christian Eriksen var bænket i et par kampe for Tottenham i starten af denne sæson, men efterhånden har danskeren genvundet sin stamplads.

Eriksen starter således også inde, når Tottenham klokken 18.55 gæster Olympiakos i sæsonens første opgør i Champions League-gruppespillet.

Eriksen er en del af en offensiv med blandt andre Harry Kane, Lucas Moura og Dele Alli.

Hos Galatasaray er Emre Mor, der er født og opvokset i Danmark, men nu repræsenterer Tyrkiet på landsholdsplan, til gengæld ikke med fra start i udekampen mod belgiske Club Brugge.

22-årige Mor starter på bænken og kan få sin femte kamp i sæsonen, hvis han kommer på banen.

Aftenens tredje mulige danske aktører er Simon Kjær, der sammen med Atalanta gæster Dinamo Zagreb klokken 21.00.

Skal man tro cheftræner Gian Piero Gasperinis ord fra weekenden, må Kjær dog vente lidt med sin officielle debut for Bergamo-holdet.

- Han er ikke klar. Han skal sættes ind i nogle ting taktisk. Det skal gøres til træning, og det er nemmere for en spiller som Arana, der spiller ude i siden og har være ting at forholde sig til. Kjær skal bruge noget træning, og der går nogle uger, sagde Gasperini før 2-1-sejren i Genoa ifølge Tuttomercatoweb.


Af Mikael Blond
Mandag 14. oktober
Søndag 13. oktober