LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Eriksen strålede i sejr mod Schmeichel og co.

| Premier League | 50 kommentarer
Leicester-dansker fortæller om skiftet fra Esbjerg: Det trak ud – noget lettede fra maven
'In English, please' - det akavede øjeblik, hvor forvirret Pochettino ikke forstår spørgsmål om målhelt
Kommentator om Delaney: 'Det er sindssygt imponerende - havde gerne set ham i Premier League'
'Eriksen og Son er de strenge, der er at spille på, på Pochettinos instrument' - Sæbye om dansk stjerne
Tre år siden i dag: Eriksen bliver matchvinder mod Man. City på sin fødselsdag
Eriksen strålede i sejr mod Schmeichel og co.
Foto: Getty Images
Christian Eriksen gjorde søndag eftermiddag forskellen for Tottenham, der hjemme på Wembley slog Leicester med 3-1. Danskeren noterede sig for både en assist og et glimrende mål. 

Det krævede en sejr i hjemmekampen mod Leicester, hvis Tottenham skulle holde snor i Manchester City og Liverpool i toppen af Premier League. 

Opgøret på Wembley var samtidig en møde mellem to danske landsholdsprofiler i form af Christian Eriksen og Kasper Schmeichel, og begge danskere var med fra start. 

Efter otte minutter var Harry Maguire tæt på at give Leicester en drømmestart, men en flot redning fra Hugo Lloris i Spurs-målet forhindrede englænderen i at komme på tavlen. 

Kasper Schmeichel var også på plads i den anden ende, og det viste han ti minutter senere, hvor han reddede en god afslutning fra Danny Rose. 

Kampens første scoring lod vente på sig, men efter godt en halv time kunne hovedparten af tilskuerne bryde ud i jubel. Christian Eriksen sparkede et glimrende indlæg ind i panden på Davinson Sanchez, og han headede Tottenham foran 1-0.

Derfor kunne Tottenham gå til pause med en 1-0-føring i bagagen, men et kvarter inde i anden halvleg brændte det for alvor på i hjemmeholdets defensiv. 

Her begik Jan Vertonghen nemlig straffespark, og så fik Jamie Vardy muligheden fra pletten. Hugo Lloris diskede dog op med en fremragende redning helt ude ved den ene stolpe og sørgede dermed for, at Spurs fortsat var i front. 

Skæbnen var hård mod Leicester bare tre minutter senere. Her viste Eriksen nemlig, at han ikke bare kan lave oplæg til mål, men også selv tage rollen som målscorer. 

Danskeren modtog bolden på kanten af feltet, og efter et kort træk ind i banen bankede han iskoldt bolden i nettet uden chance for Kasper Schmeichel i Leicester-målet. Fornem scoring af Eriksen og Tottenham foran 2-0. 

Leicester havde dog ikke tænkt sig at kaste håndklædet i ringen. Med et kvarter igen kom Jamie Vardy nemlig først på et fladt indlæg fra højre side, og så var spændingen tilbage i opgøret. 

Efterfølgende pressede Leicester på for at fremtvinge en udligning, men i kampens overtid endte det med at koste gæsterne i den anden ende. 

Her slog Tottenham nemlig kontra, og det gav en friløber til Heung-Min Son, der køligt lukkede opgøret til 3-1. 

Dermed holder Tottenham snor i Liverpool og Manchester City. Eriksen og co. er nu igen blot to point efter City på andenpladsen, mens Liverpool er fem point foran Tottenham. 


Stream Leicester – Arsenal på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Martin Schmidt

50 kommentarer

Azza 16:26          
Fed kamp, fantastisk resultat.

Fantastisk dommer. VAR er tydeligvis ikke en god ide...
Lezcano 16:26          
Havde ikke troet at de 4 kampe uden Kane ville give 12 point, men skal ikke brokke mig :)
Det har ikke altid været lige kønt, men dejligt som vi bare bliver ved.

Son er sgu bare klasse!!!!
SkeletonBjitch 16:27          
Han strålede vel kun ved målet, ellers var det en middelmådig præstation fra hele Tottenham mandskabet udover Lloris.

Leicester var dem der strålede mest dog uden at være effeltive.
anders.hede 16:27          
En af de mere ufortjente kampe, men okay Spurs tabte ufortjent til United. Det hele går nok lige op.
Den_neutrale 16:28          
Vildt Leicester ikke får point med hjem i dag, sikke nogle afbrændere.
LH6000 16:29          
Fantastisk dommer. VAR er tydeligvis ikke en god ide...
Håber fandme du er ironisk. Simpelthen en skandaløs dommerpræstation. Jeg gider slet ikke nævne alle hans uendelige fejl, men kunne blot konstatere at vi bare skulle puste på en Leicester-spiller for at de fik frispark, imens Leicester begik flere frispark, hvor der var enten ingenting eller som minimum frispark til Spurs.

Derudover er det godt nok en skidt kamp i dag. Vi gjorde alt vi kunne for at smide et point i slutfasen, men bliver heldigvis reddet af at Leicester satser hele butikken til sidst og en Lloris i topform.
waister 16:31          
Dejligt med fuld valuta i sådan en kamp hvor tingene ikke kører..

Men sikke en masse dommerhjælp, Leicester får i dag. Første frispark til Spurs er efter 52 minutter. Og så et underkendt straffe + et forkert gult til Son.
Det gjorde det heller ikke lettere, når størstedelen af Leicester chancer kom efter en 50/50 situation som altid var i deres favør.
Men fint vi hænger i, i toppen.
Fredag 26. april
Torsdag 25. april