Luk

Esbjerg-angriber på tavlen i rumænsk triumf

| EM U21 | 8 kommentarer
Esbjerg-angriber på tavlen i rumænsk triumf
Foto: Getty Images

Esbjerg fB's Adrian Petre scorede, da Rumænien tirsdag aften fik den perfekte start på U21-EM med en 4-1-sejr over Kroatien.

Kroatien og Rumænien bragede tirsdag aften sammen i begge holds første kamp ved U21-EM. Det skete i turneringens gruppe C, hvor også England og Frankrig huserer.

Allerede efter 10 minutters spil fik Rumænien efter en VAR-gennemgang tildelt et straffespark for hånd på bolden, og det spark udnyttede George Puscas sikkert til 1-0 for rumænerne.

Fire minutter senere var den igen gal i de defensive rækker for Kroatiens talenter, og Ianis Hagi kunne udnytte en ripost til at gøre det til 2-0. 

Og igen blot fire minutter senere blev der så reduceret, da Nikola Vlasic fra kanten af feltet huggede kuglen ind til 2-1.

Kroaterne havde lidt mere boldbesiddelse, men rumænerne skabte flere store chancer, og det var derfor ikke helt uventet, at rumænerne midt i anden halvleg gjorde det til 3-1, da en stor fejl af den kroatiske keeper tillod Tudor Baluta at sætte bolden i mål.

I overtiden kunne Esbjerg-angriberen Adrian Petre så lukke og slukke, da han ved forreste stolpe kom først til et indlæg og fra nært hold drejede bolden ind i det kroatiske mål til slutresultatet 4-1.

Med sejren fører Rumænien gruppe C, inden England og Frankrig har spillet deres kamp, som starter klokken 21 tirsdag aften. 
 

Se Superliga, Europa League og landsholdet Live på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Thor Carlskov

8 kommentarer

Chrillinho 20:34          
Hai de Romania - ce frumos! Fed kamp af de unge rumænske knægte. Jeg vil starte med at rose Mads Junker til skyerne, han kan altså bare sin fodbold historie og er imponeret over hvor meget han husker/har researchet på Rumæniens VM i 1994. Derudover, så som til så mange andre sportsbegivenheder er Rumæniens tilskuere bare fremragende, god og positiv stemning i forhold til andre østeuropæiske fans (i den her sammenhæng). Den er selvfølgelig stadigvæk meget svær og det er på en billlig baggrund, men 4-1 er selvfølgelig helt optimalt og man kan håbe på en uafgjort i aften.
Pnadwe 20:44          
Offtopic: Kan det virkelig passe, at DR vælger at vise kvindefodbold fremfor Frankrig - England U21?
Pnadwe 20:53          
@Jpp Mange tak!! :)
Dr. Hansen 20:53          
Stærkt af Petre.

Han skal bare bombe løs, så han kan få en masse selvtillid (eller blive solgt dyrt).
beringer 21:59          
Offtopic: Kan det virkelig passe, at DR vælger at vise kvindefodbold fremfor Frankrig - England U21?
Ja DR er public service, derfor skal de ramme den brede del der ikke normalt får visning, og det er kvindefodbold ikke..., jeg vil dog sige at jeg finder det mere interessant at se kvindernes VM, end U21 EM for knægte..., det danske landshold i går viste så tydeligt niveauet der for visse lande er op til senior...

Og kvindefodbold har brug for at blive vist, så der er flere kvinder (unge piger) der vil spille bold, og dermed sørge for at folk ikke bare kommer til at sidde stille..., og så er niveauet altså ganske okay mellem Italien og Brasilien...
tic_8850 22:48          
Kvindefodbold er lig med u13-15, så hvis du rangerer det over u21 mænd.. protest, ikke megen fodboldvpassion bag det.
Lørdag 20. juli