Luk

Esbjerg-boss: Klar til at byde på ny pokalfinale

| Danmark | 2 kommentarer

Infoboks

Esbjerg fB - AaB
Superligaen Grundspil (31/05)
bet365 3,75 3,40 2,00
NordicBet 3,50 3,30 2,12
Oddset 3,80 3,35 2,05
YouBet 3,65 3,30 2,10

Esbjerg-direktør Brian Knudsen ærgrer sig over udsigten til en pokalfinale for tomme tribuner, men er klar til at byde på en ny finale, hvis muligheden byder sig.

Esbjerg er 1. juli vært for årets finale i Sydbank Pokalen, men det bliver ikke den sædvanlige fest, en pokalfinale under normale omstændigheder er.

Kampen skal således spilles uden tilskuere, hvilket naturligvis vækker ærgrelse hos Esbjergs administrerende direktør Brian Knudsen.

- Vi er lige så ærgerlige over at skulle være værter for denne kamp uden tilskuere, som vi er ærgerlige over at skulle spille Superliga-sæsonen færdig uden tilskuere.

- Det vigtigste lige nu er, at fodbolden kommer i gang igen, og det er uden for vores område at træffe disse beslutninger. Det er bare sådan her, det er, siger Knudsen til bold.dk. 

At kampen bliver uden tilskuere og dermed et helt andet scenarie, end Esbjerg oprindeligt havde budt på, har ikke fået klubben til at gentænke sin rolle som værter.

- Vi har budt ind på at være arrangør og skulle afholde kampen. Vi vandt med vores bud, og det har slet ikke været i overvejelserne at trække os.

- I samarbejde med Divisionsforeningen vil vi forsøge at skabe de bedst mulige rammer for en kamp, med de vilkår og givne forudsætninger der nu engang er.

Klar til nyt værtskab

Nu hvor EM er rykket til 2021, og Telia Parken har beholdt sit EM-værtskab, kunne det tyde på, at pokalfinalen igen i 2021 skal spilles et andet sted i landet.

Skulle det ske, er Esbjerg klar igen.

- Såfremt at finalen igen kommer i udbud, så vil vi byde på den, hvis vi kan opfylde de kriterier, der er.

- Vi mener, vi har et fedt stadion og noget, vi kan tilbyde, så hvis vi ikke bød på en opgave som denne, ville vi ikke gøre vores arbejde ordentligt, så det kommer vi til, forsikrer Knudsen.

I denne sæsons semifinale mødes SønderjyskE og AC Horsens samt AaB og AGF.


Af Mikkel Nøhr
Torsdag 28. maj