Luk

Esbjerg-boss: Skal håndtere at være favoritter

| 1. Division | 1 kommentar

Infoboks

Esbjerg-træner Olafur Kristjansson vil have holdet tilbage i 3F Superligaen, og det kræver blandt andet, at holdet håndterer, at man er favorit i mange kampe.

Esbjerg åbner lørdag deres sæson i 1. division, og her er det altoverskyggende mål at vende tilbage til 3F Superligaen.

Det fastslår cheftræner Olafur Kristjansson, der dog fastslår, at det ikke kommer af sig selv.

- Det er ingen hemmelighed, hvad opgaven for sæsonen er. Vi skal tilbage i 3F Superligaen, og den mission er alle i klubben klar over, siger Olafur Kristjansson til klubbens hjemmeside.

- Det er det, vi arbejder ud fra hver dag på træningsbanen velvidende, at det bestemt ikke kommer af sig selv, men kræver fokus og hårdt arbejde kamp efter kamp.

- For os handler det om at anerkende situationen og acceptere, at vi er en del af 1. division. Mentalt skal vi være parate til en hård sæson, hvor det handler om fokus, som jeg har nævnt tidligere.

Lørdag står Esbjerg over for Skive, og cheftræneren medgiver, at vestjyderne er favoritter.

- Det er vi. Vi er favoritter, og det vil vi være flere gange i løbet af sæsonen, hvilket er noget, vi skal kunne håndtere. Det handler om at vise autoritet i duellerne og kvalitet gennem alle 90 minutter og om aldrig at give op, når vi møder modgang.

- Vi vil opleve, at tingene ofte bliver afgjort til allersidst, hvor det handler om at vise overskud og tro på tingene.

- Jeg håber og forventer at se et toptændt EfB-mandskab lørdag, og så gør vi alt for, at vi får den bedst mulige sæsonstart, siger Kristjansson.

Kampen mellem Skive og Esbjerg sparkes i gang lørdag klokken 14.00.


Af Sara Margren

1 kommentar

mjm 17:09          
De skal bare tænke på at ikke at tabe
Tirsdag 29. september