Luk

Esbjerg-chef: Oprykning bliver ikke nemt

| 1. Division | 1 kommentar

Infoboks

Esbjerg kommer ikke nemt til oprykning til 3F Superligaen, men går benhårdt efter det, siger sportschef Jimmi Nagel Jacobsen.

Esbjerg åbner lørdag deres forår i 1. division, hvor klubben jagter oprykning efter at have overvintret som nummer to i rækken.

Esbjerg har i transfervinduet hentet Kjartan Finnbogason og Kasper Pedersen, og vestjydernes sportschef, Jimmi Nagel Jacobsen, er godt tilfreds med truppen.

- Det var ikke meningen, der skulle være gang i svingdøren. Vi ville gerne forstærke os på et par positioner, og det, synes jeg, vi er lykkedes med. Så det har været et vindue, som vi gerne ville have det, siger Jimmi Nagel Jacobsen til bold.dk.

- De to giver os noget substans og yderligere kvalitet, som forhåbentlig styrker os og hjælper os til at stå stærkere i et forår, der bliver knaldhårdt og tæt.

Der er vel ikke andet end en oprykning, der tæller for Esbjerg i denne sæson?

- Nej, det er klart, at der, hvor vi ligger nu, skal vi gå knaldhårdt efter muligheden for at komme tilbage i Superligaen, men der er ikke noget, der bliver nemt.

- Vi skal vel mere eller mindre møde alle top seks-holdene tre gange fra nu af, så det bliver rigtig hårdt med mange tætte kampe.

- Vi skal sørge for at stå i den allerbedste udgave af os selv og angribe muligheden for at tage en af de to pladser, der kan sikre os oprykning.

Er Esbjerg og Viborg favoritter?

- Syv point er meget at have ned, men det er ikke mere, end at hvis man har et udfald på tre kampe, hvor man ikke henter point, så kan man hurtigt være indhentet.

- Silkeborg har et godt hold og har forstærket sig meget i vinterpausen også, så de vil helt sikkert angribe deres mulighed. 

- Jeg tror, det hele bliver tæt, og vi skal sørge for, at vi den 30. maj er blandt de to hold, der kan tælle flest eller næstflest point.

- Selvfølgelig bliver de tre hold en del af kampen, men vi så også i efteråret, hvor hurtigt det kunne gå, når et hold satte en række sejre sammen på stribe. Så jeg tror helt sikkert, der kommer minimum et fjerde hold med, siger Jimmi Nagel Jacobsen.

Esbjergs kamp mod Vendsyssel spilles lørdag klokken 13.00.


Af Sara Margren
Lørdag 27. februar