Luk

Esbjerg-chef: Tror på oprykning trods bump

| 1. Division | 12 kommentarer

Infoboks

HB Køge - Esbjerg fB
1. Division Oprykningsspil (21/05)
Oddset 3,80 3,60 1,92

Esbjerg-træner Olafur Kristjansson har ikke mistet troen på oprykning i denne sæson, og nu skal holdet få fansene til også at tro på det, siger han.

Esbjerg halser efter Viborg og Silkeborg i oprykningskampen i 1. division, og derfor er tre point mod HB Køge torsdag aften påkrævet.

Esbjerg-træner Olafur Kristjansson tror fortsat på missionen om oprykning, og han håber at overbevise fansene om det samme.

- Situationen i tabellen er, som den er, og vores opgave nu er, at få vores fanbase til at tro på, at målet om oprykning til Superligaen kan lade sig gøre, siger Olafur Kristjansson til klubbens hjemmeside.

- Vi tror selv på det, selvom der er kommet nogle bump på vejen, så med tilskuerne i ryggen kommer vi forhåbentligt tilbage på sejrssporet. Vi tager en kamp ad gangen, og målet på den korte bane er en sejr mod HB Køge.

Esbjerg tabte senest til FC Helsingør, mens det i forrige runde blev til et 0-4-nederlag til Viborg.

Vestjyderne har syv point op til oprykningspladserne.


Af Sara Margren

12 kommentarer

Peter Nielsen 18:50          
Det er også for tidligt at kaste håndklædet i ringen for spillere og træner, men for at overbevise fans kræver det sejre og godt spil. Jeg tror det kan lade sig gøre, men jeg tror ikke på Esbjerg gør det.
claville 18:53          
Stop .... det løb er kørt er ikke fan af den træner. Han stiller med et nyt hold hver gang , sgu da klart det skal gå galt
Dølle1924 19:21          
Der findes folk der tror på dummere ting. Men ikke mange.
Womble 19:21          
Ja alle os der følger EfB og første division tæt, ved godt løbet er kørt. En offensiv der ikke fungerer, rystende usikkerhed ved dødbolde, og en flok spillere med kontraktudløb, der mentalt er videre.
Ontrack 19:47          
At få Esbjerg FB op i superligaen til næste sæson kræver en træner, som Esbjerg FB ikke har. Opgaven svarer til, at få en ko til at løbe som en væddeløbshest og det er flere trænere siden, at Esbjerg har haft én, som magter dette.
Taberigen 20:54          
Den udtalelse fortæller mere om hvor virkelighedsfjern han er. Utroligt at han ikke kan indse at løbet for længst er kørt og at totalt har tabt holdet og strategien.
Épandeur à Fumier 21:31          
Der er ikke nok "flatearthers" i Esbjerg, til at han kan få fansene til at tro på, at holdet kan rykke op, så længe han og Nagel stadig har deres job.

Vore kære nye bestyrelse, må meget gerne sætte en ny sportslig ledelse på plads i klubben, så hurtigt som muligt. Og glem så ikke at tage den nikkedukke til Brian Knudsen med i samme ombæring.

#UdMed3Kløveret
Søndag 16. maj