LeoVegas.dk ready? betfair Bethard Casino24 Advertisement

Esbjerg forlænger med profileret back

| Superligaen | 3 kommentarer
Superliga-klub forlænger med endnu en profil – får kontrakt til 2022
Esbjerg forlænger med profileret back
Foto: Getty Images
Den stærkt kørende venstreback Jesper Lauridsen har underskrevet en kontraktforlængelse i Esbjerg fB, som nu har papir på ham til 2022.

Esbjerg fB er blevet enig med sin 27-årige venstreback Jesper Lauridsen om at forlænge samarbejdet, så det nu gælder helt frem til sommeren 2022.

Jesper Lauridsen har været en stor profil i klubben i efteråret, hvor han har leveret hele syv oplæg til holdkammeraterne.

- Vi synes, Jesper Lauridsen har vist os et højt niveau og har været ekstrem driftssikker, siger sportschef Jimmi Nagel til klubbens hjemmeside.

- Jesper er vellidt i hele truppen og har nogle værdier både som spiller og mennesker, der passer rigtig godt ind i EfB, hvor han har udviklet sig til en af lederne på holdet, så det er en forlængelse, vi er rigtig tilfredse med, siger Jimmi Nagel.

- Han har haft stor betydning for vores succes i efteråret, hvor han som nævnt har lavet syv assists, hvilket må siges at være yderst tilfredsstillende. Samtidig kan man altid regne Jesper for en disciplineret og solid defensiv indsats. Derudover bidrager han meget til de unge på holdet, siger Jimmi Nagel.

Jesper Lauridsen har været i Esbjerg siden 2016, hvor han kom til fra FC Midtjylland.


Se Premier League og meget mere fodbold Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement

Af Nicolai Skovsgaard Tøfting

3 kommentarer

EfB 1924 14:06          
Sådan! Det er super vigtigt.
Nonono 14:21          
Klasse, klasse, klasse!!
Boleyn Ground 14:33          
Fedt, nu mangler kun sportchefen selv
Søndag 20. januar
Lørdag 19. januar