LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Esbjerg forlænger med trio

| Superligaen | 12 kommentarer
Esbjerg forlænger med trio
Foto: efb.dk

Infoboks

Esbjerg fB - Brøndby IF
Superligaen Mesterskabsspil (18/04)
bet365 3,10 3,40 2,25
NordicBet 3,05 3,50 2,29
Oddset 3,30 3,60 2,15
Stream Esbjerg fB – Brøndby IF på Eurosport Player
Advertisement
Advertisement
Esbjerg har forlænget med både Mark Brink og Jacob Lungi Sørensen. Der forhandles med den 18-årige angriber Anders Dreyer.

Esbjerg har proklameret, at der skal være plads til klubbens egne talenter i fremtiden, og vestjyderne putter nu handling bag sine ord.

De har således forlænget med midtbanespillerne Mark Brink og Jacob Lungi Sørensen frem til henholdsvis sommeren 2021 og 2020.

- Selv om Mark og Jacob er unge, er de ved at være velkendte, da de har spillet på superliganiveau. Vi har ikke indgået aftalerne, fordi det er to af vore egne spillere, men fordi vi tror på dem som en del af fremtidens EfB-hold.

- Aftalerne er med til at sikre deres værdi for klubben og hindre, at de for tidligt skifter til en udenlandsk klub med risiko for at forsvinde ud i glemsel. Der vil fortsat være udsving i deres præstationer, men retningen er rigtig, siger EfB’s sportsdirektør, Ted van Leeuwen til klubbens hjemmeside.

Esbjerg har ligeledes tildelt den for tiden skadede Klaus Moesgaard en ny kontrakt. 20-årige Moesgaard kan spille venstre back eller midtbane.

Endelig oplyser klubben, at de forhandler med den 18-årige angriber Anders Dreyer, der har fået debut på førsteholdet og ofte indgår i kamptruppen.

Stream Esbjerg fB – Brøndby IF på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Mikael Blond
Torsdag 18. april
Onsdag 17. april