LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Esbjerg fyrer Todd - Lungi ny cheftræner

| Superligaen | 74 kommentarer
Esbjerg fyrer Todd - Lungi ny cheftræner
Foto: Getty Images/Lars Ronbog

Infoboks

Brøndby IF - Esbjerg fB
Superligaen Mesterskabsspil (28/04)
bet365 1,70 3,60 5,00
NordicBet 1,79 3,90 4,30
Oddset 1,70 4,10 4,60
Stream Brøndby IF – Esbjerg fB på Eurosport Player
Advertisement
Advertisement
Esbjerg meddeler, de har fyret Colin Todd. Assistent Lars Lungi Sørensen er ny permanent cheftræner.

Bundholdet Esbjerg har vist forbedrede resultater på det seneste, men ikke destomindre har vestjyderne valgt at opsige samarbejdet med cheftræner Colin Todd. 

- Vi bebrejder ikke Colin Todd de resultater, han har nået i sin tid i EfB, men vi tror heller ikke på, at han er den langsigtede løsning. Der er behov for at udstikke en ny retning, og jeg vil gerne sætte den proces i bevægelse straks.

-  Lars Lungi Sørensen passer bedre til klubben og dens DNA, og han kan med sin metodiske tilgang til fodbold udvikle spillere og gøre dem bedre individuelt, siger sportsdirektør Ted van Leeuwen til klubbens hjemmeside. 

- Det er altid en stor skuffelse, når man bliver afskediget i en fodboldklub, men jeg har været i branchen længe nok til at vide, det sker. Mens jeg har været i klubben, er jeg blevet behandlet godt hele vejen rundt. For klubben handler det nu kun om overlevelse, og jeg ønsker klubben alt det bedste, tilføjer Colin Todd.

Lungi har mandag overtaget styringen med holdet. Jens Letort bliver assistent, men Torben Nielsen og Lars Winder fortsætter som henholdsvis fysisk træner og målmandstræner.

Stream Brøndby IF – Esbjerg fB på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Mikael Blond
Torsdag 25. april