Luk

Esbjerg henter tidligere FC Nordsjælland-midt

| International | 10 kommentarer

Infoboks

Esbjerg fB - Hvidovre IF
1. division (20/10)
Oddset 1,48 4,50 6,20
bet365 1,53 4,50 4,75

Esbjerg har forstærket truppen med den tidligere FC Nordsjælland-midtbanespiller Christian Køhler. Han trænede med før sæsonstarten.

Esbjerg oplyser tirsdag, at klubben har hentet den tidligere FC Nordsjælland-midtbanespiller Christian 'TK' Køhler, som viste sig frem ved en prøvetræning, inden sæsonen gik i gang.

24-årige Køhler får en aftale til sommeren 2021, og sportschef Jimmi Nagel fortæller, at midtbanespilleren passer godt ind i stilen hos Esbjerg.

- Christian Køhler er en dygtig midtbanespiller, som besidder et godt overblik og tekniske færdigheder, der passer godt til vores spillestil her i EfB.

- Køhler leverede et godt indtryk både på og uden for banen, da vi havde ham på besøg før sæsonstart, og vi er overbeviste om, at det bliver et godt samarbejde, siger Jimmi Nagel i en pressemeddelelse.

Det oplyses ikke, om Esbjerg har købt Køhler fri fra den kontrakt, han var på i den svenske klub Trelleborg fra den næstbedste række.

I Esbjerg bliver det til et gensyn med Køhlers tidligere træner Olafur Kristjansson - de to har fælles fortid i FCN.


Af Jonas Dalgård

10 kommentarer

Dorbjen 12:25          
Møller...? Det er godt nok lidt dovent journalistisk arbejde...
EfB-Bold 13:06          
Nogen der kan sætte ord på om det er en god signing?
Sticky 13:41          
Vel endnu en Nagel signing, der ingen forskel gør. Vi mangler for fanden en angriber og han fortsætter den håbløse linie med at hente midtbane og forsvarsspillere, lo2 kuponer, der ikke slår til andre steder, i håbet om at en rammer plet en dag.
Lynild 13:41          
Køhler-Møller
claville 14:01          
Syntes det godt hente ind alle 3 kender til superligaen ugen fyr med fart alle 3 med fortid i fc Nordsjælland , og deres bold er sgu flot at se på , sikke på det ikke kun er nagel der er inde over her
Analytiker 14:28          
Man skal hele tiden tænke på to min to ting:

1. Vi er ikke en superliga klub, derfor er vi ikke super attraktive for de alle bedste spillere
2. Økonomien skal også være til stede.

Samt at 3 af de nye spillere har deres baggrund i FC Nordsjælland, hvor der spilles attraktiv og offensiv foldbold.
Grandt 16:29          
Sticky

Det er jo træneren der har været ude at efterspørge 2 nye til midtbanen, så vel fint nok at der hives 2 midtbanespillere op af hatten. Om de så er gode eller ej ved jeg ikke, men mon ikke Olafur har peget på dem med deres fælles fortid i FCN.
Tirsdag 20. oktober