LeoVegas.dk bold.dk Bethard Casino24

Esbjerg-keeper: Jeg tager for store chancer

| Superligaen Grundspil | 5 kommentarer
Esbjerg-keeper: Jeg tager for store chancer
Foto: Getty Images

Infoboks

Hobro - Esbjerg fB
Superligaen Grundspil (24/02)
bet365 3,10 3,30 2,25
NordicBet 3,10 3,25 2,39
Oddset 3,15 3,20 2,40

Se Sevilla - Lazio

Stream live på Eurosport Player

Advertisement
Esbjerg fB-keeper Jeppe Højbjerg erkender over for JydskeVestkysten, at han indimellem tager lidt for store chancer. Men det handler om, at han vil tage ansvar, siger han.

Jeppe Højbjerg har trods sine kun 23 år mere end 100 førsteholdskampe på CV'et, men på trods af den store rutine er der stadig kanter, der kan slibes hos Esbjerg fB-keeperen.

- Det er rigtigt, at jeg nogle gange tager lidt for store chancer i mit spil, men det hænger sammen med, at jeg gerne vil tage ansvar, jeg vil gerne være kampafgørende og en af de bærende spillere på holdet, siger Højbjerg til JydskeVestkysten.

- Nogle gange gør jeg nogle ting, jeg ikke skulle have gjort, tager nogle chancer, jeg ikke skulle have taget, men det er også det, jeg lærer af. Jeg er meget opmærksom på det, og jeg er meget opmærksom på, at jeg først og fremmest skal være stabil i mit spil, siger han.

Jeppe Højbjerg har er et produkt af Esbjergs egen ungdomsafdeling. Tilbage i januar 2015 skiftede han til FC Fredericia på en lejeaftale for at få hår på brystet, og da han vendte hjem et år senere, blev han fast mand på vestkysten.


Se Sevilla - Lazio Stream live på Eurosport Player
Advertisement

Af Nicolai Skovsgaard Tøfting
Onsdag 20. februar
Tirsdag 19. februar