LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Esbjerg-kup: Køber Bjørn Paulsen

| Superligaen | 52 kommentarer
Esbjerg-kup: Køber Bjørn Paulsen
Foto: Jesper Poulsen / bold.dk

Infoboks

FC København - Esbjerg fB
Superligaen Mesterskabsspil (31/03)
bet365 1,28 5,50 10,00
NordicBet 1,26 5,95 11,50
Oddset 1,28 5,20 12,00

Se alle kampe fra EM-kvalifikationen

Kom i gang nu på Eurosport Player 

Advertisement
Advertisement
Bjørn Paulsen skifter ifølge bold.dks oplysninger SønderjyskE ud med Esbjerg, der har forhøjet deres bud henover weekenden.

SønderjyskE har fået en forrygende start på sæsonen, og ved landskampspausen er klubben placeret på en højst overraskende andenplads i Superligaen.

Det til trods for, at man har skiftet markant ud i sommerpausen, hvor en række etablerede spillere forlod klubben, og nu er endnu en markant profil så tabt for sønderjyderne.

Ifølge bold.dks oplysninger er SønderjyskE nemlig blevet enig med Esbjerg om en handel, der sender Paulsen 100 kilometer vestpå.

Esbjerg var allerede i weekenden meget aktive omkring Paulsen, men i første omgang afviste SønderjyskE alle tilnærmelser. Siden har Esbjerg så øget deres bud så markant, at Haderslev-klubben nu har takket ja.

De sidste knaster mangler stadig at blive høvlet af, men ifølge bold.dks oplysninger ventes alt på plads i løbet af dagen. I Esbjerg er Paulsen ifølge bold.dks oplysninger udset som midtstopper, mens han i SønderjyskE i denne sæson har spillet på midtbanen.

Med Paulsens exit mister SønderjyskE en klubmand, der kom til fra samarbejdsklubben Sønderborg, og har spillet i SønderjyskE hele sin seniorkarriere. Han har gennem det seneste år gennemgået en eksplosiv udvikling, og er en af de mest markante profiler på holdet, hvor han også er viceanfører.

jesper@bold.dk

Se alle kampe fra EM-kvalifikationen Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement Advertisement

Af Jesper Helmin

52 kommentarer

pendlermilton 08:56          
Uha for en bet, ved godt at penge er en mangelvare i mange Danske klubber, men han bliver godt nok svær at erstatte for det sender også et signal til resten om at de ikke satser på at blive i toppen, men bare overleve.
Foggy 08:57          
Jeg havde sgu ikke regnet med, at det blev til noget. Blot, at det var en storm i et glas vand. Jeg er lidt chokket, selv om han kan erstattes.

Held og lykke i Esbjerg.
forzahaderslevv 08:57          
Satme godt gået Haysen, han er lidt som Kanstrup, god i luften men ufattelig ringe med bolden på jorden

Hvis vi kan få noget der ligner 4 millioner for ham, så er det en vanvittig god handel!

Held og lykke Paulsen
forzahaderslevv 09:00          
Uha for en bet, ved godt at penge er en mangelvare i mange Danske klubber, men han bliver godt nok svær at erstatte for det sender også et signal til resten om at de ikke satser på at blive i toppen, men bare overleve.
Sønderjyske har hele tiden sagt at de spiller for at overleve og især nu hvor der er så mange nye spillere i truppen + en ny træner

Bare fordi vi ligger nr to efter syv runder ændre det ikke på noget overhovedet
Vi er stadig den klub med mindst budget
Foggy 09:01          
Hobro og Viborgs budgetter er nok mindre end vores.
SønderjyskE1 09:03          
Han bliver sku svær at erstatte. Han har været mega god de sidste par år. Og vel nok den mest undervuderet spiller i Superligaen.
Alt godt fremover Bjørn.
cchristopher 09:11          
Lige den mand Esbjerg mangler. Om prisen er den rigtige ved jeg ikke. Men med den position Esbjerg er i pt, må man bare betale. Godt at se de kan bruge lidt penge for en gangs skyld! :)
Onsdag 20. marts