Luk

Esbjerg må sadle om i tilfælde af nedrykning

| 3F Superliga | 4 kommentarer

Infoboks

Hvis Esbjerg rykker ud af Superligaen, er klubben nødt til at sadle om økonomisk i næste sæson.

Da Esbjerg senest rykkede ned fra 3F Superligaen i 2016/17-sæsonen, valgte klubben at holde fast i et Superliga-setup i sæsonen efter, hvilket resulterede i en oprykning fra 1. division i første hug.

Sådan kommer det dog ikke nødvendigvis til at gå i næste sæson, såfremt Esbjerg rykker ned, for i så fald vil klubben ændre på det økonomiske setup, så det passer til 1. division.

- Vi havde selv situationen, da vi var nede for nogle år siden. Der var vi ikke en Superliga-klub, men vi puttede midler i som en Superliga-klub, siger Esbjergs direktør Brian Knudsen til Canal 9 og forklarer, at det ikke vil ske igen:

- Nej, ikke på samme vis. Vi har truffet beslutningen om, at vi ikke gearer forretningen denne gang. Hvis det skulle ske, at vi rykker ned, så bruger vi de midler, vi har.

- Det er klart, at hvis der kommer en investor, som vil putte penge i EfB, så er det en ny situation. Men vi er nødsaget til at kigge ind i det og sige, at de omkostninger, som vi skal bruge, det er dem, som vi har økonomisk rygdækning til.

Hvis Esbjerg taber søndagens kamp ude mod Hobro, må klubben en tur i 1. division. 


Af Mikkel Nøhr
Søndag 12. juli
Lørdag 11. juli