Luk

Esbjerg-målmand: Fodbold er hård business

| 3F Superliga | 1 kommentar

Esbjergs Jeppe Højbjerg føler med John Lammers, som er blevet fyret efter en dårlig start på sæsonen i Superligaen.

3F Superligaen har fået sæsonens første trænerfyring, da bronzevinderne fra Esbjerg har sagt farvel til John Lammers.

Målmand Jeppe Højbjerg føler med sin nu tidligere cheftræner og påpeger, at fodboldverdenen kan være en kynisk størrelse.

- Når man lige har vundet bronze for fire måneder siden, er det jo en vild udvikling, men sådan er fodbold. Det er en hård business, men vi spillere må bare bakke op om beslutningen, siger Højbjerg til bold.dk.

Målmanden erkender, at spillerne bærer en stor del af ansvaret efter en sæsonstart, som blot har budt på en enkelt sejr i 11 kampe - ni i Superligaen og to i Europa League.

- Vi spillere har et stort ansvar i, at vi ikke har hentet de resultater, vi havde håbet på, men forhåbentlig kan det give en frisk start og ny energi, at der nu sker noget nyt.

- Vi skal tage skeen i den anden hånd og forsøge at kæmpe os ud af denne down-periode. Vi skal allerede ud at vise noget andet, når Brøndby kommer på besøg på søndag, siger Højbjer, som har svært ved at forklare, hvad der er gået galt i denne sæson - få måneder efter, at holdet vandt bronze.

- Vi har de samme spillere og det samme hold, så vi ved, vi kan hente bedre resultater, og det er svært at forklare, hvad der er gået galt.

- Vi har ikke de store stjerner, men vi er et godt hold, som står sammen, og det skal vi også vise nu. 


Af Mikkel Nøhr

1 kommentar

ByenVedHavet 15:16          
Hold nu snart din kæft Højbjerg! Kan vi ikke snart få en udtalelse fra Lungi?
Torsdag 17. oktober
Onsdag 16. oktober