LeoVegas.dk ready? betfair Bethard Casino24 Advertisement

Esbjerg-midt vil møde Kolding i kvartfinalen

| Sydbank Pokalen | 3 kommentarer
Esbjerg-midt vil møde Kolding i kvartfinalen
Foto: Getty Images
Jacob Lungi Sørensen fortæller til JydskeVestkysten, at han godt kunne tænke sig at komme til at møde Kolding IF i pokalkvartfinalen.

Esbjerg fB spillede sig onsdag videre i pokalturneringen og er nu klar til kvartfinalen. 

Det blev en realitet, da klubben slog SønderjyskE efter en lang, sej kamp, som endte i forlænget spilletid, og det var Jacob Lungi Sørensen glad for.

- Det er godt at vinde på en halvdårlig dag. Jeg synes, vi virkede lidt trætte, hvilket skyldtes vores hårde kamp mod FC Midtjylland i søndags. SønderjyskE's mål til 1-0 virkede opkvikkende på os, og jeg synes, vi efterfølgende kom med mere, siger Lungi til jv.dk.

- I den forlængede spilletid så det godt ud, og jeg er meget tilfreds med, at vi scorer to mål på to standardsituationer. Det har det ellers haltet lidt med hos os. 

- Jeg er rigtig glad for at være videre til kvartfinalen, og Kolding IF kunne selvfølgelig være en ønskemodstander i næste runde, men nu glæder jeg mig i hvert fald til at slappe af i et par dage, siger Lungi.

Kolding IF er indtil videre det lavest rangerede hold tilbage i pokalturneringen. Sydjyderne kan dog få selskab af et andet 2. divisionshold i kvartfinalerne, hvis Marienlyst slår Brøndby.


Se Premier League og meget mere fodbold Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement

Af Nicolai Skovsgaard Tøfting
Tirsdag 22. januar