Luk

Esbjerg nedlagde HB Køge på to hurtige mål

| 1. Division | 6 kommentarer

Infoboks

HB Køge - Esbjerg fB 0-2
1. division
51' 0-1 Nicklas Strunck
55' 0-2 Joni Kauko

To mål på fire minutter i anden halvleg blev opskriften for Esbjerg, da de lørdag nedlagde HB Køge med 2-0 i 1. division.

Esbjerg kunne med en sejr i lørdagens kamp mod HB Køge rykke forbi Silkeborg i 1. division og op på en foreløbig tredjeplads i rækken.

Vestjyderne gik ind til lørdagens kamp med tre sejre på stribe, mens HB Køge kunne se tilbage på en 1-0-sejr over Fremad Amager.

Første halvleg i Køge var ganske jævnbyrdig med chancer i begge ender.

HB Køge-målmand Oskar Snorre måtte redde sit hold i et par situationer, blandt andet efter et par gode muligheder til Andri Bjarnason.

I den anden ende var Martin Koch Helsted på spil, men angriberen var uskarp mod en dygtig modstander i defensiven.

Det stod derfor 0-0 ved pausen, men i anden halvleg kom der gang i målscoringen.

Stephan Petersen var tæt på at overliste Esbjerg efter et minut af anden halvleg, men hans hovedstød tog overliggeren efter et hjørnespark.

I stedet blev det 1-0 til Esbjerg kort efter, da Nicklas Strunck fra kanten af feltet sparkede bolden i kassen - hans første mål for klubben.

Få minutter senere blev det 2-0, og denne gang var det Joni Kauko, der på kanten af feltet bankede kuglen ind bag Snorre.

Jubril Adedeji havde et par gode optræk til muligheder for HB Køge, men det forblev lige ved og næsten for hjemmeholdet.

Med et kvarter igen ville Jakob Ankersen have straffespark, men dommeren gav ham i stedet et gult kort for film.

HB Køge formåede aldrig for alvor at true Esbjerg herefter, og derfor endte det med en 2-0-sejr til vestjyderne, som rykker op på tredjepladsen i 1. division.


Af Sara Margren

6 kommentarer

GunnerN 15:57          
Er Jakob Ankersen ikke gammel nok til at opføre sig modent på banen, og lade være med al´ det skuespil ?
SimonThais 16:19          
En klog mand sagde engang, at et godt forsvar er det bedste angreb...
Deraf må facit ligeledes være, at har man et skidt forsvar, så har man også et skidt angreb, hvilket HBK i den grad lever op til i denne sæson.

7 hjemmekampe i streg uden, at score ét eneste mål. 15 halvege i alt.. 675 minutter + det løse.

2020 - året der bliver ved med at give...
AllanHH 17:00          
Som sædvanlig fristes man til at sige, var det nærmest formålsløst at tage på stadion og se på fodbold, resultatet var stort set givet på forhånd. Et hold der i den grad er ramt på selvtilliden, og på ingen måde formår at blive farlig på hjemmebane tegner et godt billede af et hold der må siges at være i krise.

Om det er den sportslige ledelse eller hvem det er der har ansvaret, så ser det ikke godt ud at man kun har scoret to mål på hjemme bane i denne sæson og begge mål var oven i købet i første kamp, hvilket gav den eneste sejr på hjemmebane i denne sæson.

Det er ganske enkelt ikke godt nok, og det er kun fordi man tilsyneladende kan sætte sig op til at spille udekampe og score der at HB Køge ikke er en sikker nedrykker.

Der bliver talt om top seks, men med det hjemmebanekompleks man har skal man bare fokusere på at ikke ryge for langt ned i bund seks.
bjarkedenstore 17:59          
Det var fint af EFB 3 point og videre mod top 2.
EfB-Bold 11:17          
Få købt Clinton! Det kan kun gå for langsomt!
blåmejse 12:21          
Ja hørt!
Han løber solen sort som Jesper Lange gjorde.
Clinton nåer - og erobrer mange bolde som sendes kvalificeret videre i feltet
En klar forbedring af EFB ´s samlede angreb
Mandag 25. januar
Søndag 24. januar