LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Esbjerg og Petre vandt målfest mod Nykøbing

| NordicBet Liga | 11 kommentarer
Esbjerg og Petre vandt målfest mod Nykøbing
Foto: Vejle Boldklub
Adrian Petre lavede hattrick for Esbjerg, der på hjemmebane vandt med hele 5-2 i en underholdende kamp mod Nykøbing FC.

Efter torsdagens nederlag til Vendsyssel skulle Esbjerg mandag forsøge at komme tilbage på sejrssporet, da Nykøbing FC kom på besøg. Falstringene kom modsat værterne med en sejr i bagagen, og Jens Olsens mandskab vandt også i det seneste besøg på Blue Water Arena.

Esbjerg ville dog det anderledes mandag, og på 16 effektive minutter midtvejs i første halvleg grundlage værterne sejren i en hæsblæsende affære på vestkysten.

Adrian Petre, der til kampen havde fundet vej til startopstillingen for første gang i 2018, takkede John Lammers for tilliden med en stor præstation.

Efter en god Nykøbing-indledning sendte Esbjerg-angriberen værterne i front efter 21 minutters spil, da gæsterne ikke fik clearet et indlæg ordenligt, og så kunne Petre let sende bolden ind bag en chanceløs Sebastian Olsen i NFC-buret.

Otte minutter senere var Adrian Petre så igen på pletten. Denne gang med lidt hjælp fra en NFC-spiller, der rettede bolden i eget net.

Esbjerg fortsatte ufortødent, og det tunge pres mod gæsternes mål bar ugen frugt efter 37 minutter, da et fladt indlæg fandt vej til Tim Holscher, som udbyggede vestjydernes føring til 3-0.

Fem minutter før pausen fik Joachim Wagner bragt lidt spænding tilbage i kampen, da angriberen scorede for anden kamp i træk. Wagner modtog bolden i venstresiden, vendte rundt, og så krøllede han på flot vis bolden ind i det lange hjørne.

Det gav gæsterne en smule momentum, som fortsatte i indledningen på anden halvleg, hvor Nykøbing fik rykket spillet længere frem på Esbjergs halvdel, mens værterne modsat var farlige på omstillinger.

Efter 65 minutter kom så endnu reducering fra gæsterne, da Nicolai Jessen dukkede op på bagerste stang og headede bolden i kassen til 3-2. Lige som Wagner var det anden kamp i træk, at han var på pletten.

Glæden var dog kort for gæsterne, da Esbjerg bare to minutter efter reduceringen svarede tilbage, da en ripost endte for fødderne af en velspilllende Adrian Petre, der fuldtendte sit hattrick.  

Chancerne fortsatte med at komme i begge ender, og selvom Nykøbing var tæt på en ny reducering ved Mikkel Dahl, blev det i stedet 5-2 kort før tid, da Andres Dreyer udplacerede Sebastial Olsen på et straffespark og sendte det sidste søm i gæsternes keeper.

Sejren er dog ikke nok til at sende Esbjerg  tilbage i top tre, da Viborg også vandt. Esbjerg er efter 24 runder på fjerdepladsen med 40 point, mens Nykøbing ryger ned på 10.pladsen med 28 point.

Se alle kampe fra EM-kvalifikationen Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement Advertisement

Af Casper Dalsten
Onsdag 20. marts