Luk

Esbjerg-profil: Vi er skyld i Lammers' fyring

| 3F Superliga | 0 kommentarer

Infoboks

Esbjerg fB - FC Midtjylland
Superligaen Grundspil (25/10)
bet365 5,00 3,80 1,66
NordicBet 4,30 3,85 1,77
Oddset 4,50 3,95 1,72

Jesper Lauridsen kigger indad efter fyringen af John Lammers, men venstrebacken frygter ikke en ny periode med mange fyringer og kaos i Esbjerg. 

Esbjerg har mandag fyret cheftræner John Lammers efter en skidt start på sæsonen med blot én sejr i ni kampe.

Backprofilen Jesper Lauridsen mener, at pilen peger mod spillerne.

- Det er en reaktion på vores start på denne sæson, og det kan kun pege tilbage på, at vi spillere må kigge indad som samlet spilletrup. Vi har ikke leveret som håbet, og det har desværre kostet John jobbet, siger Lauridsen til bold.dk.

Lammers har over for bold.dk medgivet, at resultaterne ikke har været godkendte, men spillemæssigt har hollænderen set lovende tegn i flere kampe.

Lauridsen er enig i, at spillet har været til mere end fem point.

- Jeg synes egentlig, vi startede sæsonen rigtig godt spillemæssigt. Vi kom frem til de chancer, der skulle til, men vi havde bare ikke den fornødne kvalitet i felterne. Havde vi haft den, havde vi også haft flere point.

- Efterfølgende har vi slidt med selvtilliden, og det har givet udfald som det mod Randers. Men så sent som mod AGF i runden før, leverede vi jo en god præstation, der burde have givet mindst et point, siger venstrebacken.

Sundt med ny energi

Lauridsen er ked af afskeden med Lammers, men bakker op om ledelsens valg.

- Jeg havde stadig troen på, at vi kunne redde os med John ved roret, men jeg bakker selvfølgelig op om den beslutning, som klubben har taget. Vi er ni kampe henne i sæsonen, og på et eller andet tidspunkt skulle der ske noget.

- Så kan man altid diskutere tidspunktet, men nu er beslutningen taget, og vi må bare forsøge at få det bedste ud af situationen. Det bliver meget sundt for os at få rusket op i tingene og få noget ny energi ind i truppen.

- Alle står fra nul, og jeg håber, det kan skabe noget ny energi allerede til den næste kamp, så vi kan begyndt at få vendt tingene, siger Lauridsen.

28-årige Lauridsen kom til Esbjerg i januar 2016, og han har således været med til både de seneste to år med oprykning og bronzefest under Lammers samt kaotiske halvandet år med nedrykning og tre forskellige trænere inden da.

Ingen kaos i EfB

Lauridsen frygter dog ikke, at tidligere tiders kaos vender tilbage.

- Når man går på gangene til dagligt og færdes i spillertruppen, så ved man godt, at de to situationer slet ikke kan sammenlignes.

- Der er stadig ro på bagsmækken, og det føles slet ikke som et kaos, og derfor har vi også meget større chance for succes nu end dengang. Vi står stadig sammen som spillertrup og stab, siger Lauridsen.

Esbjerg har i første omgang sat Claus Nørgaard i spidsen for førsteholdet, men sportschef Jimmi Nagel har også understreget, at Nørgaard ikke bliver den permanente løsning.

Esbjerg har søndag besøg af Brøndby.


Af Mikael Blond

0 kommentarer

Der er foreløbigt ikke kommet nogle kommentarer til denne artikel.

Vær den første til at kommentere i vores forum.

Søndag 20. oktober