Luk

Esbjerg sælger offensiv midt til Silkeborg

| 1. Division | 18 kommentarer

Infoboks

Esbjerg fB - Hvidovre IF
1. division (20/10)
Oddset 1,48 4,50 6,20
bet365 1,53 4,50 4,75

Silkeborg har købt den 22-årige offensive midtbanespiller, der også kan gøre sig på kanterne, Nicklas Røjkjær i Esbjerg. Det oplyser klubberne søndag aften.

Nicklas Røjkjær skifter søndag aften Esbjerg ud med Silkeborg, der har købt den 22-årige offensivt alsidige midtbanespiller fri af kontrakten i det vestjyske.

Det oplyser klubberne søndag aften, og Silkeborg fortæller, at Røjkjær har skrevet under på en aftale, der gælder i tre og et halvt år.

Med skiftet vender Røjkjær hjem til sin barndomsklub, og det har han glædet sig til.

- Det er ikke nogen hemmelighed, at jeg har ventet på dette. Det er en rigtig god fornemmelse, jeg står med, så jeg er en glad dreng, siger Røjkjær i en pressemeddelelse og uddyber:

- Jeg glæder mig til at byde ind her. Der er sket meget, siden jeg forlod SIF. Man kan sige, at jeg har lært en del og også er blevet klogere.

- Jeg følte jo, dengang jeg skiftede til FCK, at jeg kunne gå på vandet, men tingene blev ikke, som jeg havde forventet, og man kan sige, at jeg har set bagsiden af medaljen i fodbold. Efter at jeg blev vraget i FCK, havde jeg et godt år i Viborg, mens det seneste årstid i Esbjerg har været svært.

Røjkjær skiftede Silkeborgs ungdomsafdeling ud med FCK's ditto i 2016. Her var han til 2018, hvorfra turen gik til Viborg.

I Esbjerg oplyser sportschef Jimmi Nagel Jacobsen, at Røjkjær er solgt, fordi han jagter kontinuerlig spilletid.

Vestjyderne hentede ham i Viborg sidste sommer.


Af Jonas Dalgård
Tirsdag 20. oktober