Luk

Luk

Esbjerg sender midtbane-reserve til Island

| NordicBet Liga | 5 kommentarer

Infoboks

Esbjerg stopper samarbejdet med midtbanespilleren Christian Køhler tre måneder før tid, og han tager i stedet til islandske Valur.

Esbjerg siger farvel til Christian Køhler, der i stedet skal tørne ud for islandske Valur.

Den 24-årige midtbanespiller kom til Esbjerg på en i oktober, men har siden blot spillet seks kampe, hvorfor parterne nu skilles tre måneder før kontraktudløb.

- Christian Køhler har været en god mand for EfB, idet han altid har leveret professionelt til både træning og kamp. Han skal spille regelmæssigt, og det er der ikke udsigt til hos os, så vi har lavet en aftale om, at skilles nu, og så ønsker vi Christian alt det bedste fremover, siger sportschef Jimmi Nagel Jacobsen.

Christian Køhler har en fortid i FC Nordsjællands ungdomsafdeling og har siden været forbi FC Helsingør, svenske Trelleborg og altså Esbjerg.


Af Sara Margren

5 kommentarer

EfB-Bold 10:00          
Hvis man ikke kan slå igennem i 1. Division for Esbjerg, så må niveauet jo bare ikke være bedre.
Sydenergi 12:55          
Er det ikke snart på tide at Esbjerg får styr på hvad de henter ind af spillere. De sidste år har de hentet spillere til bænken og tribunen. Alle andre hold i toppen af 1.division henter spillere som gør en forskel og som ofte kan sælges videre. Men i Esbjerg er dem man henter enten småskadet, ikke i form eller aldrende (og kan ikke videresælges). Hvornår har Esbjerg sidst solgt en spiller for mere end de har betalt for dem ? Kun salg af spillere fra deres ungdomsafdelingen har fået penge i klubbens kasse.
Måske er det ikke altid spillerne og trænerstaben man skal skyde skylden på når den vedvarende sportslige krise skal forklares. Man må håbe at de nye ejere kommer med en ny sportschef inden pengekassen igen er tømt med håbløse køb/leje af spillere.
Mike55 15:04          
Typisk EFB handel. Intet ondt om Køhler, men det her understreger bare Nagels mangler, man skyder konstant med spredehagl, tager hvad man kan få, og håber så på det bedste, eller det virker ihvertfald sådan. Man skal vel efterhånden et par år tilbage da Austin kommer til for at finde den sidste deciderede succes transfer som er slået igennem, med sidste vinter som absolutte lavpunkt på transfersiden.
Esbjerg - fan 15:07          
Eller helt tilbage til Pusic eller Lekven tiden.
Épandeur à Fumier 02:27          
Vi er egentlig bare kommet tilbage til det punkt, som vi var på, inden Ted blev hentet til som sportsdirektør. Ingen scouting og så henter man kun spillere på trænerens anbefalinger. Både Nagel og Olafur har en dårlig aktie i den handel.
Mandag 27. juni