Luk

Esbjerg sender prøvespillere videre

| 1. Division | 4 kommentarer

Infoboks

Esbjerg kommer ikke her og nu til at skrive med Tobias Salquist eller Christian 'TK' Køhler, bekræfter sportschef Jimmi Nagel Jacobsen.

Esbjerg har på det seneste haft Tobias Salquist og Christian 'TK' Køhler med til træning, men de får ikke her og nu en aftale med vestjyderne.

Esbjergs sportschef, Jimmi Nagel Jacobsen, bekræfter således, at man ikke laver nogen aftale med Salquist, mens døren stadig er på klem for Køhler.

- Det var godt at få set dem, og vi fik et bedre kendskab til dem. Salquist kommer vi ikke til at lave noget med nu her, men vi skal lige se, hvordan vi skal sammensætte den sidste del af truppen i forhold til TK, siger Nagel til bold.dk.

Sportschefen forklarer, at Esbjerg er godt tilfreds med truppen, og han forventer derfor ikke nogen stor transferaktivitet.

- Vi er rimelig godt tilfredse med den trup, vi har nu. Selvfølgelig holder vi øje, og hvis der opstår en mulighed, som er brugbar for os, kan det være, vi gør noget. Ellers er vi meget fortrøstningsfulde med den trup, vi har.

Flere unge spillere har været med omkring opstarten og træningskampene, og det har hele tiden været planen, at klubben skal udvikle talenter.

- Det har hele tiden været en del af vores strategi at producere unge spillere, der kan gå ind på vores førstehold. Det har ikke ændret sig.

- Vi lavede en satsning i foråret, som desværre ikke lykkedes, men ellers har det hele tiden været en del af vores strategi at udvikle unge spillere, og hvis de er gode nok, får de også lov at spille, siger Jimmi Nagel Jacobsen.

Esbjerg åbner deres sæson i 1. division ude mod Skive på lørdag.


Af Sara Margren
Tirsdag 29. september