Luk

Esbjerg sendte Silkeborg ud efter comeback

| Sydbank Pokalen | 8 kommentarer

Infoboks

Esbjerg fB - Silkeborg 2-1
Sydbank Pokalen
14' 0-1 Magnus Mattsson
42' 1-1 Jakob Ankersen
78' 2-1 Andri Runar Bjarnason

Esbjerg var bagud 0-1, men hentede en 2-1-sejr over Silkeborg og spillede sig dermed videre til tredje runde i Sydbank Pokalen.

Både Esbjerg og Silkeborg er kommet fint fra land i 1. division, og torsdag aften mødtes de to 3F Superliga-nedrykkere så i Sydbank Pokalen.

Begge hold havde skiftet lidt ud i forhold til weekendens ligakampe, men der var solide profiler med hos både Esbjerg og Silkeborg.

Silkeborg viste de bedste takter fra kampen start, og efter et kvarter kom de foran efter en skarp omstilling.

Emil Holten skød på mål, og Esbjerg-keeper Mads Kikkenborg kunne ikke holde bolden, og så var Magnus Mattsson over returen, som han sendte i mål til 1-0.

Esbjerg kom bedre med, som halvlegen skred frem, blandt andre havde Zean Dalügge en skudmulighed kort før pausen.

Det var dog Jakob Ankersen, der bragte balance i regnskabet efter 42 minutter, da vestjyderne satte gang i en glimrende omstilling.

Ankersen blev spillet fri på kanten af feltet og hamrede bolden i mål til 1-1, der var stillingen ved pausen.

I anden halvleg var der chancer i begge ender. Emil Holten ramte indersiden af stolpen efter en time, mens indskiftede Andri Bjarnason var tæt på i den anden ende, da han kæmpede sig til bolden og hamrede på mål.

Netop Bjarnason stjal rampelyset efter 78 minutter, da han modtog et glimrende indlæg fra Clinton Antwi, tæmmede den med brystet og bankede kuglen ind til 2-1.

Esbjerg kontrollerede herefter fint, selvom Silkeborg satte Gustav Dahl og Nichlas Holm Pedersen på banen i slutfasen.

Esbjerg vandt kampen 2-1 og er dermed videre til tredje runde i Sydbank Pokalen, som der bliver trukket lod til lige om lidt.


Af Sara Margren
Tirsdag 20. oktober
Mandag 19. oktober