LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Esbjerg skriver fire år med Victor Palsson

| International | 7 kommentarer
Esbjerg skriver fire år med Victor Palsson
Foto: Getty Images

Infoboks

FC København - Esbjerg fB
Superligaen Mesterskabsspil (31/03)
bet365 1,28 5,50 10,00
NordicBet 1,27 6,15 10,50
Oddset 1,28 5,20 12,00
Stream FC København – Esbjerg fB på Eurosport Player
Advertisement
Advertisement
Esbjerg har offentliggjort en fire-årig aftale med Victor Palsson, som man har købt i Allsvenskan-klubben Helsingborgs IF.

Esbjerg bekræfter nu, at de har købt den islandske midtbanespiller Victor Palsson i Helsingborgs IF. Det oplyser klubben i en pressemeddelelse. Medlem af klubbens sportslige udvalg, Niels Erik Søndergaard, er yderst tilfreds med, at man har færdiggjort købet af Palsson.

- Victor Pálsson er ligesom Bjørn Paulsen en alsidig spiller, men vi ser ham primært som midtbanespiller. Han har et stort vinderinstinkt, han har fysik og duelstyrke, og så er han en god fodboldspiller med fine afslutningskvaliteter med højrebenet. Alt i alt en komplet og meget anvendelig spiller, siger han i en meddelelse. 

Med købene af Bjørn Paulsen og Victor Palsson er Esbjerg nu færdige på transfermarkedet. Det fastslår Niels Erik Søndergaard.

- Vi er nu i mål med aktiviteterne i dette transfervindue og har foruden gode fodboldspillere fået tilført truppen en fysisk dimension, der er anderledes end de spillere, vi havde i forvejen. Vi har fået en bedre balance i truppen og flere handlemuligheder ved at kunne tilføre spillet mere pondus i afgørende situationer, siger Niels Erik Søndergård i en pressemeddelelse. 

Victor Palsson har spillet i Helsingborg siden 2014, hvor han skiftede fra Nijmegen.

Stream FC København – Esbjerg fB på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Søren Frederiksen
Mandag 25. marts
Søndag 24. marts