Luk

Esbjerg skuffede mod trængte Vendsyssel

| 1. Division | 12 kommentarer

Infoboks

Esbjerg fB - Vendsyssel FF 0-0
1. division

Esbjerg havde kæmpe chancer, men formåede ikke at nedlægge bundholdet Vendsyssel, og derfor endte lørdagens 1. divisionskamp 0-0.

Det var top mod bund i 1. division, da Esbjerg lørdag bød Vendsyssel op til dans i en kamp, der blev udsat en time på grund af de seneste dages nattefrost.

Esbjerg har hentet Kjartan Finnbogason og Kasper Pedersen i vinterpausen, og de startede begge inde i lørdagens premierekamp.

Vendsyssel har været ramt af et stort corona-udbrud, efter Søren Henriksen og Mikkel Wohlgemuth havde været en tur i Dubai, og derfor nåede nordjyderne ikke en eneste træningskamp.

Ingen af de to var med i startopstillingen, men det var til gengæld den nye målmand Fabian Ehmann og den nye offensivspiller Virgiliu Postolachi.

Det var dog ikke umiddelbart til at se i første halvleg, at Vendsyssel ikke havde nogen kampe i benene, selvom Esbjerg ganske vist startede forrygende ud.

Esbjerg var nemlig allerede efter 30 sekunder tæt på at komme foran, da Kjartan Finnbogason blev spillet fri, men tæt under mål fik Vendsyssel-keeper Fabian Ehmann klaret den.

Herefter fulgte et voldsomt pres fra Esbjerg, og Nicklas Strunck havde blandt andet et skudforsøg fra distancen på stolpen.

Mikkel Agger slap i den anden ende alene igennem en enkelt gang i en omstilling, men Esbjerg-keeper Mads Kikkenborg kom godt ud og afværgede.

Esbjerg fik ikke udbytte af deres enorme pres, og så kom Vendsyssel bedre med, som halvlegen skred frem, og de var i den sidste halvleg af første halvleg mest på bolden, om end chancerne udeblev.

Kort før pausen var Esbjerg så igen uhyre tæt på, da bolden endte hos Finnbogason tæt under mål, men Vendsyssel fik akkurat reddet forsøget på stregen.

Første halvleg endte derfor 0-0, og anden halvleg blev ikke lige så chancerig, som første halvleg sluttede.

Joni Kauko havde en udmærket mulighed efter en time, men hans forsøg sad lige på keeperen Ehmann.

Esbjerg sendte nye kræfter i aktion mod slutningen, og de var da også dominerede, selvom Vendsyssel kæmpede godt for at holde Esbjerg væk.

Faktisk var Vendsyssel uhyre tæt på at score en håndfuld minutter før tid, da Muhammed-Cham Saracevic blev spillet fri tæt under mål, men afslutningen sad ikke yderligt nok.

Finnbogason og resten af Esbjerg forsøgte at presse på til slut, men Vendsyssel holdt stand og fik dermed et enormt flot point med hjem. Esbjerg mistede omvendt et skridt i toppen.


Af Sara Margren

12 kommentarer

GunnerN 15:54          
Dårlig dommer, som fløjtede for det mindste !
Siffan fra viborg 15:55          
Vi siger tak til Esbjerg for at smide point mod Vendsyssel :)
nevskrone 16:14          
Virker amatøragtigt, kampen udsættes 1 time, solen skal lige fjerne frosten i banen, hallo, er der ikke varme under græstæppet ??
Spillet lige så amatøragtigt.
EfB-Bold 16:17          
:(
12'eren 16:41          
Ud fra startopstillingen at dømme (jeg kunne ikke se kampen), antager jeg man spillede med Austin på midtbanen. Og hvis det var tilfældet, er det jo som forventet, at det ikke blev til sejr... Austin er stærk i forsvaret, men hans boldomgang er simpelthen alt alt for ringe og for langsom til midtbanen. Han sænker spillet, mister bolde og laver for mange frispark - og det er mig en gåde, hver gang træneren afprøver ham på midtbanen.
ca$h 17:03          
Er der ikke noget med at Hjørring ikke har haft træning sammen pga Corona ?

Hvordan skal det så ikke gå for Esbjergs i de næste kampe mod hold som har haft fælles træning og træningskampe efter jul - men det er måske overvurderet ligesom i England i Jan Mølby´s tid ;)
Dunkel 17:37          
Nevskrone - jo, der er varme i banen, men den er jo ikke 10-20 grader. Den er maks 4-5 grader, hvorfor det tager lang tid for frost og se at forsvinde.
Lørdag 27. februar