Luk

Esbjerg snupper Røjkjær hos Viborg

| Danmark | 16 kommentarer
Esbjerg henter 20-årigt stortalent i Viborg på fireårig aftale - se ham score to mål i FCK-debut i 2016 her
Esbjerg snupper Røjkjær hos Viborg
Foto: Esbjerg fB

Esbjerg fB meddeler fredag, at man har hentet den 20-årige angriber Nicklas Røjkjær i Viborg.

Der kom fredag nyt offensivt blod til Esbjerg fB i form af Nicklas Røjkjær, som er hentet til klubben fra Viborg i 1. division.

Den 20-årige angriber har fået en kontrakt frem til sommeren 2023, oplyser Esbjerg fB i en pressemeddelelse.

- Nicklas Røjkjær er en spiller, vi har holdt øje med i en lang periode. Allerede på ungdomsniveau da han var i Silkeborg og efterfølgende tog til FC København, havde vi ham på blokken over interessante spillere.

- Nu er timingen rigtig, og vi ser frem til samarbejdet, siger EfB's sportschef Jimmi Nagel Jacobsen.

- Sammen med Nicklas har vi lavet en god plan for de kommende sæsoner, og vi tror meget på, at vi i fællesskab kan få tingene til at gå op i en højere enhed.

- Nicklas var en profil for Viborg i NordicBet Ligaen i sidste sæson, og tiden er inde til at tage næste step, siger sportschefen.

Den unge angriber, der har 27 U-landskampe på cv'et, scorede i den forgangne sæson seks mål i 28 kampe for Viborg. 
 

Stream FC Nordsjælland – Esbjerg fB på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Thor Carlskov

16 kommentarer

LumsÃ¥s 16:12          
Nu skal Viborg da vist til at få nogle nye spillere ind!! De kan jo snart ikke stille et hold.....
Per61 16:12          
Det er sørgeligt for Viborg FF for det var netop en af de unge lovende spillere de skulle satse på i bestræbelserne på at rykke op i superligaen. Men det er betingelserne for klubben, når de ikke selv formåede at slå Hobro over to kampe og komme op. Jeg forstår udmærket at Røjkjær vil prøve sig selv af i en Superliga klub på højeste nationalt niveau. Men jeg håber snart at der kommer spillere den anden vej til Viborg, for ellers får de da en meget tynd trup til den kommende sæson. Hvor er den sportslige ledelse og hvad har de gang i....?
Det nytter ikke at vente til alle andre klubber har støvsuget markedet for talenter og rutinerede profiler, hvornår skal Viborg have tilført nye spillere? De sov også i timen ift. Roskilde, hvor Lyngby har været på fangst og sikret sig de gode spillere. Vågn nu op Morten Jensen og co....
FyrstMartin 16:13          
Hvordan er han som spillertype?
Per61 16:16          
Han er en lille væver type med finurlige driblinger, fantastisk god teknik og et super fint overblik og taktisk forståelse. Han har en sikker og hurtig boldomgang og kan også score mål. Kort sagt et stort talent, som nok skal komme til at spille en afgørende rolle for Esbjergs superligahold...
badass 16:22          
Vil håbe der er verdens største videresalgsklausul med i denne kontrakt. Imponerende at man i VFF mislykkedes med at få det optimale ud af den knægt.... Kæmpe talent!
Daemon 16:25          
Jeg forstod ikke, hvorfor han blev opgivet så hurtigt i København. Er der mon noget med træningsindsatsen? Esbjergs er hans fjerde klub, og han er 20 år gammel. Det er alligevel ret vildt!
Ayelads 16:34          
Lidt ærgerligt han skifter, men er ikke noget jeg græder snot over.
Offensiven i VFF er efterhånden noget amputeret. Thychosen er væk, Beck er væk, Park er væk, Røjkjær er væk og Albers er måske også på vej væk. Jeg har bange anelser.
Onsdag 17. juli