LeoVegas.dk ready? betfair Bethard Casino24 Advertisement

Esbjerg-stopper: Mere drive i klubben nu

| Superligaen | 3 kommentarer
Esbjerg-stopper: Mere drive i klubben nu
Foto: Getty Images/Lars Ronbog
Esbjergs Andreas Nordvik beretter om en forbedret stemning i Esbjerg i det nye år, men nordmanden er ikke meget for at kalde de nye spillere bedre end de 'gamle'.

Esbjerg har åbnet sig foråret med 3-0 over SønderjyskE og 0-0 hos Lyngby mandag, og dermed fortsætte den gode stime fra slutningen af efteråret, og vestjyderne er nu ubesejrede i seks kampe i streg.

Spillet var ikke prangende mod Lyngby, men resultatet tilfredsstiller stopperen Andreas Nordvik.

- Vi var ikke dygtige nok pasningsmæssigt, og derfor valgte vi at slå flere lange bolde frem efter nogle boldtab. Vi spillede på det sikre og var dygtige til at holde dem fra mange store muligheder.

- 0-0 var et fint resultat for os. Vi trænger til alle de point, vi overhovedet kan få, siger Nordvik til bold.dk og forsvarer holdets 'beslutning' om at spille sikkert:

- Nogle gange er det okay at stikke en finger i jorden og erkender, hvor man er som hold. 0-0 hos et tophold er godt nok for os.

Nordvik er generelt meget glad for udviklingen hen over vinteren.

- Lige efter denne kamp er stemningen lidt blandet, men generelt har vi en rigtig god stemning i truppen. Den er især kommet efter jul, og det er meget vigtigt for os at holde fast i den frem mod den meget vigtige kamp mod Viborg fredag, hvor vi meget gerne skal have tre point, siger Nordvik.

Esbjerg skiftede syv spillere ud i januar, hvilket normalt ikke er godt for den højt værdsatte kontinuitet, men alligevel har Esbjerg præsteret.

- Det er umuligt for mig at svare på, hvorfor det er sådan. Men vi – især de danske spillere - har været dygtige til at få de nye spillere integreret, og så er de nye også virkelig gode spillere.

Er de nye spillere ganske enkelt bedre end de, der forlod klubben i januar?

- Puh, det er svært at svare på. Men der er mere drive i klubben nu, synes jeg. De nye spillere er ikke bange for at lave fejl, og det er et meget godt udgangspunkt. Vi har rigtigt meget talent i truppen, og nu skal det så gerne udfoldes.

Esbjerg havde mandag en gennemsnitsalder i sin startopstilling på små 23 år. Lyngbys startende 11 var i gennemsnit små 30 år.

mikael@bold.dk

Se Liverpool - Crystal Palace Stream live på Eurosport Player   
Advertisement

Af Mikael Blond

2 kommentarer

naerun 17:02          
slet
Barnie 17:22          
Er ligeglad med hvordan vi får point bare vi får dem
Fredag 18. januar