LeoVegas.dk bold.dk Bethard Casino24

Esbjerg tog førstepladsen med sejr

| NordicBet Liga | 23 kommentarer
Esbjerg tog førstepladsen med sejr
Foto: Vejle Boldklub
Med et mål af Tim Hölscher i overtiden lykkedes det Esbjerg at slå FC Roskilde 2-1, og Esbjerg tager dermed førstepladsen i 1. division. Andetsteds vandt HB Køge 1-0 over Fredericia.

Esbjerg tog lørdag eftermiddag imod Roskilde, der inden kampen var uden nederlag i tre kampe i træk, men hvis vestjyderne kunne bryden stimen, kunne de tage førstepladsen i den næstbedste række.

Gæsterne så fra start ud til at være opsatte på at fortsætte de gode takter, og efter et kvarter kunne Kristian Lindberg efter oplæg fra Robert Larsen sparke bolden i netmaskerne til 1-0.

Esbjerg-mandskabet er det mest scorende i denne sæson i 1. division, men værterne lykkedes ikke med at få bolden i mål i første halvleg af opgøret.

I starten af anden halvleg kom Esbjerg imidlertid på tavlen, da Tim Hölscher bragede bolden i mål efter et hjørnespark.

Det så længe ud til at ende med et uafgjort resultat, men i kampens overtid slog Tim Hölscher til igen og bragte Esbjerg på 2-1, hvilket blev kampens resultat.

Esbjerg har nu 55 point og topper 1. division, men vestjyderne risikerer at blive henvist til andenpladsen, når Vejle tager imod Nykøbing søndag. Roskilde er at finde lige over nedrykningsstregen.

Andetsteds mødtes Køge og Fredericia, der med en sejr begge kunne gøre sig forhåbninger om at snuppe den sidste oprykningsplayoffplads.

Det startede bedst for Køge, idet Lee Rochester Sørensen bragte værterne foran efter godt et kvarters spil.

Ti minutter inde i anden halvleg fik Erik Nissen rødt kort, og derefter kunne Fredericia ikke komme tilbage i kampen, der endte 1-0.

Dermed har HB Køge på femtepladsen nu fire point op til den sidste oprykningsplads, mens FC Fredericia på sjettepladsen har ni point til tredjepladsen.

Se Premier League, Superliga og Europa League Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement

Af Josias Hjorth Pedersen

23 kommentarer

VBaltid 17:33          
Skidt resultat! Hvad jeg fik af vide af min EfB ven, skulle der være fløjtet et stort frispark til Nielsen fra Roskilde inden scoringen. Øv hvis det er afgørende for oprykningen :( Han var selvfølgelig jublende lykkelig!
bruger 132488 17:34          
Jeg tror ikke de her skribenter går super meget op i situationen i 1. division... bemærk indledningen...
puting kuneho 17:50          
Vb altid. Luk nu. Og send din målmand på anger management
VBaltid 17:52          
Det var fra en EfB-fan, der skrev det fra stadion? Tager jeg fejl da? Du lyder lidt som en tøsedreng. Dreyer skal vist også på anger management-kursus, med det hysteriske udfald hun fik!

Hvad er dit syn på det manglende Nielsen-frispark i øvrigt?
Sticky 17:59          
VB Troll, hvad er din agenda? Sørg nu bare for at i får jeres point i morgen, du får intet ud af at trolle herinde.
VBaltid 18:07          
Hvad mener du med troll? Så ikke kampen, men der er vist ingen, der siger mig imod, så jeg tror ikke min kammerat har løjet over for mig?
Esbenbanan 18:12          
Jeg sad 5 meter fra den episode du taler om. I mine øjne ikke frispark. Det kommer til at se meget mere voldsomt ud fordi Roskilde spillere ryger voldsomt ned. Den er set dømt før, men også om vendt som idag, og det er Slet ikke et KÆMPE frispark som din kameraet siger. OT: Esbjerg spiller forfærdeligt idag. Meget lavt niveau. Men sejren kom I hus og det er vigtigst lige nu.
Søndag 17. februar