Luk

Esbjerg-træner før topbrag: Skal jagte en sejr

| 1. Division | 1 kommentar

Infoboks

Esbjerg fB - Fremad Amager
1. division (06/03)
Oddset 1,77 3,60 4,60
bet365 1,80 3,60 4,33

Esbjerg-træner Olafur Kristjansson fortæller inden torsdagens opgør mod Silkeborg IF, at hjemmeholdet skal frem ad banen og jagte de tre point på Blue Water Arena.

Torsdag aften mødes nummer to og nummer tre i 1. division, når Esbjerg fB hjemme tager imod Silkeborg. 

Inden kampen er der blot fem point mellem de to tophold.

Ifølge Esbjergs cheftræner, Olafur Kristjansson, vil han dog gerne have tre point mere til stillingen, hvorfor han fortæller til klubbens hjemmeside, at sejren skal jagtes i torsdagens topkamp.

- Der venter en rigtig topkamp, og det er den slags opgør, man som fodboldspiller brænder for at spille. Vi kan ikke til torsdag aften, når projektørerne tænder på stadion, og dommeren fløjter kampen op til kamp, for vi glæder os meget til at komme ud på græsset og jagte en sejr.

- Netop det her med at jagte vil være i vores mentalitet igen på torsdag. Vi kigger ikke på, at vi i tabellen ligger over Silkeborg og har en pointafstand ned til dem, for så taber vi fokus. Det handler om muligheder frem for begrænsninger for os resten af sæsonen, siger Kristjansson.

Esbjerg ligger aktuelt på andenpladsen med 42 point efter 18 kampe, mens Silkeborg er lige efter med 37 point for samme antal kampe. Helt i front er Viborg FF med 44 point.


Af Krister Olsen

1 kommentar

Toratora 08:40          
Hvor jeg dog håber Silkeborg snupper de tre point.
Mandag 1. marts
Søndag 28. februar