LeoVegas.dk bold.dk Bethard Casino24

Esbjerg-træner: Kan ikke bebrejde spillerne

| NordicBet Liga | 10 kommentarer
Esbjerg-træner: Kan ikke bebrejde spillerne
Foto: Rasmus Lykke, lokalupdate.dk
Esbjerg tabte tirsdag aften 1-0 til Vejle på hjemmebane i 1. division. Esbjerg-træner John Lammers bebrejder ikke spillerne og tror stadigvæk på oprykning. 

Efter 1-0 nederlaget til Vejle tirsdag aften i 1. division bebrejder Esbjerg-træner John Lammers ikke sine spillere. 

Lammers mener samtidig, at Esbjerg på trods af aftenens nederlag stadigvæk er en del af oprykningskampen i 1. division. 

- Det hele så måske ikke lige så godt ud mod Vejle, men jeg kan ikke bebrejde spillerne noget. De arbejdede som små heste, og jeg synes, at vi havde fortjent at få udlignet til 1-1, siger John Lammers ifølge JydskeVestkysten. 

- Der er fem kampe endnu, og jeg kan ikke se, hvorfor vi ikke skulle kunne vinde de fleste. Vi er stadigvæk 100 procent med i oprykningskampen, siger John Lammers. 

Esbjerg ligger på en andenplads med et point ned til Viborg og Vendsyssel på tredjepladsen. 

Foran Esbjerg ligger netop Vejle, der har et point mere end Esbjerg.

Se Premier League, Superliga og Europa League Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement

Af Mads Holmbøge Rasmussen

10 kommentarer

Kirke 21:38          
Esbjerg har mange unge spillere men præstere alligevel på et normalt flot niveau . Dog ved jeg ikke om de havde fortjent en uafgjort. Baseret på de 7 minutters tillægstid jo, men ellers havde de vel ikke en reel målchance?
lydik 21:48          
Vanvittig kamp, Esbjerg snydt for mindst 2 straffespark, og der burde aldrig været dømt frisspark ved målet.. Bebrejder heller ikke spillerne, de spillede utrolig flot, dommerne ødelagde kampen..
Dahl 21:50          
Virkelig skuffet over den indstilling Esbjerg kommer med. Vi ligger nr. 1 og så pakker vi os, forsøger slet ikke noget. Måske venter lidt på en kontra, men Vejles forsvar bliver også tilbage med 3 mand hele tiden. Virkelig svag kamp af Esbjerg og fuld fortjent sejr til Vejle. Hvorfor ikke presse Vejle som de sidste 5 min, virkelig dårlig taktik.

Nå men toppen blev så endnu mere tæt, og der venter nogle meget tætte kampe.
futsi 22:28          
Tror ikke du har set den samme kamp som vi andre.
Hvordan kan du synes at Esbjerg fortjener et uafgjort resultat i en kamp hvor de i løbet af de første 85 min. havde eet skud på mål.
Der var ikke skyggen af straffe i nogen af situationerne, men til gengæld havde I held med alle dommerkendelser/liniedommerafgørelser.
Vejle var klart det bedste og farligste hold og vinder fuldt fortjent - så stop dig selv.
alfredo999 22:49          
Den må du tage på din kappe Lammers. En forfærdelig defensiv taktik i en kamp der bare skulle vindes.
En helt forfærdelig omgang bold fra begge mandskaber. Ingen havde fortjent point overhovedet i den kamp. Nej en bøde til både trænere og spillere for den omgang destruktiv fodbold. Lær nu lidt af Brøndby og FCN!!!
Dr. Hansen 22:58          
Ah skal vi nu ikke lige. Esbjerg spiller en meget dårlig kamp, Vejle er i bedste fald marginalt bedre, og er ret heldige til sidst, men I bliver bestemt ikke bortdømt, selvom jeg da gerne vil indrømme, at udvisningen så mærkelig ud - det gjorde den så også den anden vej med to tynde gule kort.

Sticky 23:13          
Kom nu ind i kampen.
Det var en møg elendig fodboldkamp af begge hold, beskæmmende for en topkamp. Esbjerg havde vel næppe et skud på mål i den ordinære spilletid og Vejle spillede bare grimt Italiensk fodbold, hvad de gjorde godt. Angrebsmæssigt var begge hold lige elendige. Hvis et af holdene skulle rykke op, bliver det et meget kort visit.
Tirsdag 19. februar
Mandag 18. februar