Luk

Esbjerg-vikar vil ikke have jobbet permanent

| 3F Superliga | 3 kommentarer

Infoboks

FC København - Esbjerg fB
Superligaen Grundspil (20/10)
bet365 1,33 5,00 8,50
NordicBet 1,34 5,10 8,85
Oddset 1,35 5,10 9,00

Claus Nørgaard vil ikke overtage jobbet som Esbjerg-cheftræner, understreger han over for DR Sporten.

Assistenttræner Claus Nørgaard har midlertidigt overtaget stillingen som cheftræner i Esbjerg efter mandagens fyring af John Lammers.

Men for Nørgaard er der ingen tvivl om, at han blot er vikar.

Over for DR Sporten understreger han, at han ikke er interesseret i at overtage cheftrænerstillingen på permanent basis.

- På nuværende tidspunkt er det ikke aktuelt for mig at træde ind i en permanent cheftrænerrolle i Esbjerg. Jeg er startet som assistent i sommer, og det var et bevidst valg, at jeg gerne ville have den rolle, forklarer vikaren til DR Sporten.

- Det er den rolle, jeg vil have i Esbjerg, siger Claus Nørgaard.

Esbjerg-sportschef Jimmi Nagel Jacobsen forklarede mandag til TV3 Sport, at klubben var forberedt på en trænerafgang, og man arbejder derfor i øjeblikket hårdt på at finde den rigtige afløser.


Af Daniel Laursen

3 kommentarer

Skadedyret 05:03          
Blah blah blah. Det er fuldstændig ligegyldigt, hvem der overtager. Man har lige skilt sig af med en kapacitet. Nu kan man bruge penge på en aftrædelsesgodtgørelse, der ville have været givet bedre ud ifm. transfervinduet for to uger siden.
Endnu engang viser en bestyrelse i superligaen, hvor inkompetente de er ved at svinge kniven bare for at vise handlekraft, for at dække over egne mangler.
I mine øjne er det ikke trænerens skyld, at man har spillere, der ikke kan ramme målet fra 3 meters afstand eller en målmand, der er i gavehumør i stort set hver eneste kamp. Det må falde tilbage på ham / dem, der mener truppen er det bedst mulige værktøj til træneren.
Jeg er på ingen måde tilhænger af Esbjerg. Men det her gavner dem da slet ikke, desværre.
Nu kommer vi til at se en træner med en klar agenda. Damage control - og dermed undgå nederlag. Det plejer ikke at være interessant at se på.
Hvis man er så naiv at tro på, at Claus Nørgaard har rendt rundt bag Lammers med nøglen til succes, så vil jeg blot minde om: Jesper Fredberg, Martin Retov m.fl.
Épandeur à Fumier 10:17          
Nørgaard bliver ikke cheftræner, det er en ting der er 100% sikkert.

Men ellers korrekt, bestyrelsen i Esbjerg er slet ikke opgaven voksen, men det er lidt svært at få samlet en god bestyrelse, når hovedaktionæren heller ikke rigtig gider projektet. Og det er de signaler man konsekvent får fra dem, når de udtaler sig om deres egen rolle i projektet. Ifølge bestyrelsen skal EfB helst være på lokale hænder, med bestyrelsesmedlemmer der helst vil se curling om søndagen, samt hele træningsanlægget omlagt til golfbaner. Det kombineret med en usmagelig tendens til, at fralægge sig ansvaret så snart der er lidt modgang, gør at EfB står i denne situation i dag.

Du kan få verdens bedste træner, scout, sportschef, spillere og alt muligt andet ind i klubben, det ændrer ikke ved, at dem der udstikker kursen ikke aner hvilken retning er nord eller syd. Og derfor er der intet, med denne bestyrelse, der nogensinde kan gøre klubbens fremskridt til permanente. Det er altid 2 skridt frem og 2-3 tilbage, hvor økonomien altid skal være en undskyldning, på noget andre klubber sagtens kan få til at fungere med lige så dårlig eller værre økonomi.
irtysh 02:30          
Ring bare til Kent. Han er snart ledig.
Lørdag 19. oktober