LeoVegas.dk ready? betfair Bethard Casino24 Advertisement

Esbjergs Dreyer: Jeg er vokset som spiller

| NordicBet Liga | 4 kommentarer
Esbjergs Dreyer: Jeg er vokset som spiller
Foto: Lars Rønbøg / Getty Images
19-årige Anders Dreyer har scoret tolv mål for Esbjergs 1. divisionsmandskab, og offensivspilleren føler generelt at han er vokset som spiller siden Superliga-debuten for godt et år siden.

Unge Anders Dreyer var i slutningen af sidste sæson én af få lyspunkter på et Esbjerg-hold, der senere endte med at rykke ud af Superligaen.

Indtil videre har sæsonen i den næstbedste række budt på tolv scoringer for offensivspilleren, hvor kun HB Køges Martin Koch har scoret flere gange.

Dreyer føler sig også selv i forrygende form, hvor en større modenhed og mindre fejl i spillet har ført til gode præstationer uge efter uge.

- Jeg er blevet en mere moden spiller det sidste år. Jeg begår ikke de samme små fejl længere, og så er jeg blevet farligere foran mål, hvilket tallene også viser.

- Mine præstationer har nok gjort, at jeg ryger før på holdkortet end jeg gjorde for et år siden.

- Jeg havde nok ikke troet på det, hvis nogen sagde, at jeg stod noteret for tolv sæsonmål her i marts måned, men det er jeg utrolig glad for.

- I mine ungdomsår spillede jeg oftest på ti’er positionen, men jeg er glad for de rum det giver på højrekanten, siger Anders Dreyer til bold.dk.

Offensivspilleren ved dog godt hvor man skal kigge hen, hvis udviklingen som spiller skal fortsætte.

- Jeg vil gerne udvikle mit defensive spil. Jeg vil gerne blive bedre til at hjælpe mig back defensivt. Det synes jeg er utrolig vigtigt.

- Jeg føler egentlig også, at min fysiske forfatning gør, at jeg er klar til at ligge det på mit spil, afslutter han.

Esbjerg-spilleren er hverken aktuel på U19- eller U21-landsholdet i disse dage, men spillede i efteråret to kampe på U20-landsholdet, ligesom han i alt står noteret for 13 kampe på diverse ungdomslandshold.

kenneth@bold.dk

Se Premier League og meget mere fodbold Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement

Af Kenneth Hansen
Tirsdag 22. januar