LeoVegas.dk bold.dk Bethard Casino24

Esbjergs ti mand klarede 0-0 mod Viborg

| NordicBet Liga | 54 kommentarer
Esbjergs ti mand klarede 0-0 mod Viborg
Foto: Rasmus Lykke, lokalupdate.dk
Trods et tidligt rødt kort sled Esbjerg sig til et point i lørdagens topkamp i 1. division på udebane mod Viborg.

Der var vigtige point på spil i toppen af 1. division, da ligaens tredjeplads Viborg lørdag eftermiddag tog imod ligaens andenplads Esbjerg på hjemmebane i Viborg. Inden kampen var de to adskilt af blot fire point.

En sejr til Esbjerg ville sikre de blåstribede en af de playoff-givende placeringer, mens en viborgensisk sejr ville forkorte afstanden mellem de to hold til blot et point.

Kampen fik en dramatisk start, da Andreas Albers i kampens 2. minut brød igennem Esbjergs defensiv, hvor han blev kantet af Jeppe Brinch på kanten af feltet. Dette resulterede i et rødt kort til esbjergenseren, hvis holdkammerater nu havde udsigt til en hel kamp i undertal.

Efter udvisningen satte hjemmeholdet sig på kampen, og udover et skud på stolpen fra Christian Moses og en mislykket friløber til Esbjergs Anders Dreyer forløb første halvleg uden de store chancer.

I anden halvleg fortsatte dette billede med et Viborg-mandskab i kontrol og et Esbjerg-hold, der afventede mulighederne for at slå til på kontra. Anden halvleg bød på flere små chancer til Viborg, der dog aldrig formåede at udfordre Jeppe Højbjerg i Esbjergs mål.

Anden halvlegs første store tilfaldt hjemmeholdet, da Andreas Albers kom først på et indlæg, hvilket tvang Jeppe Højbjerg ud i en stor redning.

Det blev ligeledes kampens sidste chance og kampen slutter dermed 0-0.

Resultatet betyder, at afstanden mellem de to hold forbliver på fire point, mens Viborg nu ligger på en delt tredje plads med Vendsyssel før deres møde med HB Køge.

Esbjerg er nu seks point efter Vejle før deres næste kamp på udebane mod Skive.

Jeppe Dybdal

Se Premier League, Superliga og Europa League Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement

Af Anton Græsdal Maajen

54 kommentarer

Klopptimist 17:34          
Mandfolkepræstation!
Højbjerg fik da også lige reddet sin ære i land igen.

Og tak til Viborg for at være alt for gæstfri til at sparke nogen, der lå ned...
Boleyn Ground 17:35          
Godt nok svært, at blive klog på Højbjerg. Kæmpe fejl i starten og 3 store redninger. Men playoff bør være sikker nu
Ayelads 17:35          
Skal man grine eller græde? Det her hold kan intet og fortjener på ingen måde en play-off plads. Nu tager vi til Køge næste gang og taber, som vi altid gør. Esbjerg fik det resultat de skulle bruge, intet ondt ord om dem. Skam jer, Viborg.
Bruger636728183 17:36          
Viborg har intet at gøre i superligaen.
SuperSE 17:36          
Hold da fest en kedelig kamp. Viborg var virkelig elendige, og Esbjerg kunne ikke skabe noget pga. Den tidlige udvisning.
bruger 147836 17:37          
Skandale dommer. Vejle har købt dommer. Matchfixing på højeste plan.
Red Kite 17:38          
hvor jeg dog håber at de grå mus med danmarks dårligste teknikere ikke får chancen for en playoff kamp. Hjemmebane dommer 88 minutter i overtal og købte spillere hen ad en kant hvor er jeres talenter og hvor er jeres manglende evner med alle de stjerner i har til at rende rundt i 1 div. Omvendt respekt til esbjerg med talenter og en kæmpe fight.
Søndag 17. februar