LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Espanyol brød sløj stime mod Leganes

| La Liga | 0 kommentarer
Espanyol brød sløj stime mod Leganes
Foto: Getty Images

Infoboks

Espanyol - Leganes 1-0
La Liga
9' 1-0 Borja Iglesias
90' 1-0 Gerard Gumbau

Efter hele seks liganederlag på stribe kom Espanyol fredag tilbage på sejrsporet med en hjemmesejr på 1-0 over Leganes, der ikke havde Martin Braithwaite med i truppen.

Espanyol starde sæsonen i La Liga med stil og mange point, men efter seks nederlag på stribe hungrede Barcelona-klubben efter en sejr, da Leganes fredag kom på besøg. 

Gæsterne hentede torsdag danske Martin Braithwaite ind på en lejeaftale, men offensivspilleren var op til kampen blevet siet fra truppen, og han måtte derfor se til fra tribunen.

Derfra kunne han blot se til, mens værterne fik den bedste start på opgøret. Efter ni minutter kom Espanyol nemlig i front, og det skete på særdeles opsigtsvækkende vis.

Leganes-keeper Ivan Cuellar havde bevæget sig ud af sit mål, og derfor forsøgte David Lopez sig med et langskud fra 45 meter. Bolden ramte overliggeren, men på riposten var Borja Iglesias opmærksom og headede Espanyol i front. 

Det formåede gæsterne aldrig at komme tilbage fra, og i fraværet af Braithwaite formåede Leganes-spillerne ikke at få sendt en eneste afslutning inden for målrammen i 2. halvleg. 

Som salt i såret måtte udeholdet også slutte kampen i undertal, da Gerard Gumbau i tillægstiden blev præsenteret for sit andet gule kort og derfor måtte gå i bad et par minutter før de andre. 

På den måde hentede Espanyol en tiltrængt sejr, der sender dem op på 24 point - det er fem mere end Leganes på 16. pladsen, der nu ikke har vundet i fire forsøg. 


Af Casper Dalsten

0 kommentarer

Der er foreløbigt ikke kommet nogle kommentarer til denne artikel.

Vær den første til at kommentere i vores forum.

Tirsdag 21. maj
Mandag 20. maj