Luk

Espanyol og Villarreal delte i målløs affære

| La Liga | 0 kommentarer

Infoboks

Espanyol - Villarreal 0-0
La Liga

Espanyol og Villarreal måtte for anden runde i træk nøjes med 0-0, da de to hold lørdag aften mødte hinanden i endnu en målløs La Liga-kamp.

Espanyol og Villarreal havde begge indledt La Liga-sæsonen med at spille 0-0.

Espanyol fik uafgjort på udebane mod Osasuna i første runde, mens Villarreal gjorde det samme på hjemmebane mod Granada.

Lørdag aften mødtes de to hold så, hvor jagten på sæsonens første sejr var på tapetet for begge mandskaber.

Der var dog langt mellem chancerne i første halvleg, hvor de fysiske dueller i stedet satte sit præg på kampen, og efter de første 36 minutter havde gæsterne fra Villarreal allerede fået tre advarsler.

Chancerne var der som sagt langt imellem, men Espanyol havde dog et par stykker inden pausen, hvor først Adrian Embarba sparkede et direkte frispark tæt over mål, inden Raul de Tomas kiksede en afslutning foran målet kort efter.

Men mål kom der altså ikke inden pausen, hvorfor jagten på en scoring fortsatte i anden halvleg, hvor Villarreal havde et lille overtag.

Det gav også en chance til Boulaye Dia kort efter pausen, da fik en mulighed tæt på målet, men skuddet blev blokeret af en Espanyol-forsvarer, der kom på tværs af afslutningen.

Hjemmeholdet havde også muligheder efter pausen, hvor Raul de Tomas var farligste mand.

Angriberen fik faktisk også bolden i mål efter 55 minutter, men fløjten lød for offside, hvorfor stillingen forblev uforandret.

Begge hold forsøgte at finde en vej til netmaskerne med en række udskiftninger i anden halvleg, men det forbedrede ikke rigtigt kvaliteten foran mål.

Med ti minutter tilbage af kampen fik hjemmeholdets Raul de Tomas igen en god mulighed, da han kom fri til et skud i feltet, men angriberen sendte bolden lige forbi mål.

Minuttet efter var det så Villarreals Boulaye Dia, der fik en chance i modsatte ende, men igen manglede der præcision i afslutningen, som blev sendt forbi mål.

Dybt inde i overtiden lignede det, at Espanyol skulle få hul på bylden og hive en sen sejr i land, da Lei Wu fik sidste berøring på bolden tæt under mål, som hoppede over stregen.

Scoringen blev dog efterfølgende annulleret, da Wu havde taget hånden til hjælp.

Dermed endte opgøret uden mål, og de to hold står nu begge noteret for to point efter de første to runder.


Af Krister Olsen
Tirsdag 30. november
Mandag 29. november