Luk

Euforisk Messias: Vigtigste øjeblik i karrieren

| Champions League | 0 kommentarer

Infoboks

Atletico Madrid - AC Milan 0-1
Champions League gruppe B
87' 0-1 Junior Messias

AC Milans Junior Messias fortæller, at hans sejrsmål onsdag aften i Champions League mod Atletico Madrid var det vigtigste øjeblik i hans karriere.

AC Milan sikrede sig sent onsdag aften en vigtig sejr på udebane over Atletico Madrid i Champions League på 1-0 efter en flot anden halvleg, der holder dem i live i gruppen.

Målet kom efter 87 minutter fra højst uventet side, da det var Junior Messias, der scorede det forløsende mål for milaneserne, som er på leje denne sæson fra Crotone og ikke har spillet professionel fodbold i særligt mange år på trods af sin 30-årige alder.

Efter kampen var det derfor ikke overraskende en lykkelig brasilianer, der gav interview og anså målet for at være det vigtigste i sin karriere.

- Det der skete, er det vigtigste øjeblik i min karriere, men ydmyghed er stadig rigtig vigtigt.

- Jeg må ikke blive nedslået af kritik og heller ikke opløftet af komplimenter, sagde en ekstatisk Messias efter kampen til Amazon Prime Video Italia ovenpå sit matchvinder-mål onsdag og fortsatte.

- Jeg dedikerer det her mål til min familie, og alle dem der troede på mig.

Messias, der først i en alder af 28 år blev professionel, fortæller videre om målet, at det var et instinktivt ét af slagsen.

- Det var rent instinkt, jeg fulgte bare opspillet og forblev rolig, da bolden kom min vej. Når du er rolig, kan du gøre store ting.

- Jeg er meget tilfreds med præstationen og sejren, det betyder, at vi stadig er i live, men der er stadig meget arbejde at gøre, sluttede den 30-årige angriber af.

AC Milan overhaler med sejren Atletico Madrid i Champions Leagues Gruppe B, så de ligger nummer tre inden sidste spillerunde, hvor de tager imod Liverpool på hjemmebane.

I det andet opgør i gruppen slutter FC Porto af med en hjemmekamp mod Atletico.

Liverpool er kvalificeret fra gruppen, mens Atletico og Milan er a point – ét point efter Porto på andenpladsen.


Af Kristoffer Lind Pedersen
Onsdag 8. december
Tirsdag 7. december